Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Zaposlitev med nosečnostjo

Zaposlitev med nosečnostjo

Zanima me ali je katera dobila službo med nosečnostjo. S tem mislim na prvo službo ali pa menjavo službe.
Če ste dobile službo ali ste delodajalcem povedale da ste noseče (če se še ni opazilo)?
Zanima pa me tudi ali ste noseče hodile na razgovore?

Se hecaš, kaj ne?

Jaz sem samo dvakrat v življenju ostala brez službe (nepodaljšanje pogodbe),in glej ga zlomka, to je bilo ravno takrat, ko sem bila noseča.

Jaz poznam punco, ki je šla na razgovor visoko noseča in ko je končala porodniški jo je služba čakala in so jo takoj zaposlili.
Ja, čudeži se dogajajo.

Srečno

Ne ne hecam se, vem da je težko za službe že če nisi noseč. samo vseeno me zanima ali je kateri uspelo.

Jaz sem ena izmed srečnic – zamenjala službo ko sem bila 3 mesece noseča, povedala pred podpisom pogodbe da sem noseča in so me vseeno zaposlili. Januarja grem na porodniško, po končani porodniški me pa služba čaka.
Sem pa hodila na razgovore noseča seveda, delat je treba, sam se še ni nič videlo, tko da noben ni vedel v štartu.
Največkrat seveda rečejo hvala lepa, se pa najdejo tudi izjeme.

Moja kolegica je dobila za določen čas, ko je bila noseča, do začetka porodniške in to v JU.

V prijavila sem se proti koncu nosečnosti in so me poklicali na razgovor ravno na PDP. Sem poklicala prej in pojasnila, zakaj ne morem priti, so rekli, naj pokličem po porodniški ijn bodo zame dali ven razpis. res so ga, a tedaj sem bila že na drugi porodniški, počakali so me nekaj mesecev in sem se zaposlila pri njih. Je pa res, da sem bila točno tak profil, kot so si oni zamislili (neke vrste JU).

Jaz sem dobila službo ko sem bila noseča, in sicer noseča 1 mesec, še sama nisem vedela, in niso bili preveč navdušeni ko so po 2 mesecih to izvedeli. Pa saj je logično.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close