Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev razgovor za službo

razgovor za službo

Kako naj se zenbim treme, jutri imam namreč razgovor za slubžo, pa me je zelo strah. Vem da se mi bo tresel gals, da bom zardevala, da se mi bodo tresle roke ipd. A ima mogoče kdo kakšen predlog kako naj se umirim oziroma ali obstajajo kakšna pomirjevala da si miren in še vedno zbran.
Pa še to: ali mi lahko poveste kaj so vas spraševali na razgovorih oz. vem da bo nekaj potrebno napisati na računalnik. Mogoče kakšna ideja.

Hvala

Moj uspešni pogovor je bil takrat, ko sem bila precej skeptična glede te službe. Bila sem sproščena, izžarevala sem zadržanost in celo malo kritičnosti je bilo v mojih vprašanjih.
Zato moj nasvet – dopovej si, da ne bo konec sveta, če ne dobiš te službe, da saj tako bajna pa spet ni, itn itn itn………dobesedno sama sebi možgane operi.

Moraš kaj več povedat za kakšno službo se gre. 🙂

No najboljše je, da se pripraviš. Čim več zveš o podjetju, razmisliš o tistih konstantnih vprašanjih (npr. zakaj bi ravno tebe izbrali za to službo), pripraviš vprašanja, ki jih boš ti postavila, itd. tako, da boš vedela, da te ne morejo presenetiti.

Glede zardevanja je tako… sama zelo težko zardim, ampak sem na razgovoru totalno zardela… rokovala sem se z direktorjem in ravno pomislila kolk je sexy, ko sem ga pogledala v oči on pa mene isto in se mi nasmehnil. Kr slabo mi je ratal… hahaha 🙂 on seveda ni nič opazila takrat, ker me ni poznal od prej. Mi je pa čez kakšne pol leta, ko je imel spet razgovore omenil ,da se je nečesa spomnil z mojega razgovora, jaz pa njemu, da sem se jaz tudi spomnila za njega eno malenkost. tko, da… bodi samozavestna, mirna, ponosna, ne preveč ustrežljiva

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close