bolan otrok
IMAM OTROKA KI JE STAR 6 LET IN IMA EPILEPSIJO KI JE TRDOVRATNA OBLIKA TER IMA HEMIPAREZO desnostransko.V službi mož dela v 3 smenah jaz pa zaenkrat 2 smene. Nastal je problem ker gre otrok v šolo in ga moramo puščati sameg približno 2 do 3 ure zjutri ali zvečer kar pa ni dobro zaradi njegove bolezni ali obstaja kakšen pravilnik za pdjetja ki se morajo držati v takem primeu.Sva pa oba v istem podjetju.Otrok ima vsako sekundo napad kar pokaže EEG vidnih pa tako nima pogosto je pa vseeno nevarno da se sprožijo.Se pa vodi kot otrok s posebnim potrebam.
Tudi jaz imam otoka s pp, ima epilepsijo in hehiparezo, duševno je zaostal….zato ga imam v dnevnem centru, kamor ga jaz peljem in ga pridem iskat po službi.
Morda ti služba ne bo šla na roke, da bi ti pomagali, verjetno bi ti šla bolj šola – šola ima jutranje varstvo in popoldansko varstvo….
Sicer pa boste v šoli itak morali naučiti učitelje, kako ravnati ob napadih ipd….
Na tvojem mestu bi se obrnila tudi na CSD ter povprašala o možnosti za spremljevalca za otroka.
Forum je zaprt za komentiranje.