Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev A KDO DELA V JU na Javnih naročilih?

A KDO DELA V JU na Javnih naročilih?

Me je ena prestrašila…. a je zelo komplicirano pisat tiste ponudbe za javne razpise ?
lp

kakšne ponudbe imaš v mislih oz. kakšne javne razpise?

Sploh ni komplicirano. Držati se je treba mejnih zneskov in datumov
Vse piše v ZJN in je zelo razumljivo napisano.

Kakšno vprašanje…
Sem hotela kaj povedati pa pravzaprav res ne vem, kaj sprašuješ

U, saj res. Kaj 215 sploh sprašuje? Sem mislila, da se hoče zaposliti v JU na javnih naročilih in jo je strah dela. Sedaj sem pa še enkrat prebrala, pa ne vem, ali jo/ga skrbi to, kako naj odda ponudbo (se prijavi) na javni razpis.

Torej 215; kaj te zanima?

Se opravičujem, res sem se malo nerodno izrazila.
Zaposlila bi se na javnih naročilih pa me je strah, da ne bom zmogla .. ker je preveč dela z raznimi vnašanji podatkov…, vse datumsko tempirano ..veliko številk …., vsaj če gledam naloge, ki so zapisane v razpisnih pogojih…

Pa drugače nisem cvikica ampak vseeno imajo poskusno dobo.. in ne bi rada pristala na borzi .Še posebej ker sedaj imam službo.)

Vsak začetek je težak. greš na kak seminar, prebereš si gradiva. Vnašanje podtkov je najlažje delo. Vse ostalo je težje. Bistvena je ponudbena dokumentaacija, spoštovanje in izbira pravega postopka, roki. Sploh veš kaj so javna naročila?

Vem. Sem brala danes na njihovi strani.
Sem pa jaz delala eneparkrat na drugi strani- sem bila ponudnik in vem, da je bilo precej napeto. Tiste dolge ponudbe in tisti roki- hm še zdaj včasih sanjam, da bom zamudila))).
Posebej me to muči, ker imam še malčka in se ve ..od danes na jutri lahko zboli..

Mogoče je kateremu smešno, ampak res nisem prepričana, da bom sploh šla na razgovor. )

Ne bodi nora. Pojdi na razgovor. Se pa zahteva natančnost pri cifrah in rokih. To je res. Ampak kot razpisovalec imaš veliko manj možnosti da zamočiš, kot tisti, ki se prijavlja.
Držiš se ZJN in vse bo OK.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close