Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Kaj bi to lahko pomenilo, ko kar naenkrat v službi nimam več dela?

Kaj bi to lahko pomenilo, ko kar naenkrat v službi nimam več dela?

Kaj bi to lahko pomenilo, ko kar naenkrat v službi nimam več dela? Doslej se mi kaj takega še ni zgodilo. Delam sicer v JU, vendar imam kljub temu slab občutek…

Pri meni se je tudi tako zgodilo, potem so me prisilili, da sem dala odpoved-privatnik.

Kako to misliš,da nimaš več dela? Si dobila odpoved, ali na svojem delovnem mestu nimaš kaj delati?

Na svojem delovnem mestu nimam kaj delati, odpovedi pa, hvala bogu, še nisem dobila.

Če nimaš kaj delati, potem boš zagotovo dobila odpoved- vsaj to je razlog za odpoved v gospodarstvu. Pa sklepam, da v gospodarstvu ne delaš, ker v gospodarstvu vsi delamo za tri, v javni upravi pa potem takem ne delate niti za enega. No, sedaj vsaj vem, zakaj delam za tri.- zase, za enega penzionista, pa za enega, ki v JU ne dela nič.

Si noseča ?

To bi res znal bit razlog, da ti sledi odpoved iz poslovnih razlogov in sicer zaradi zmanjšanja obsega dela. Ampak, da ne boš prehitro sklepala raje počakaj.

nimaš dela? veš delo je treba videt in si ga naredit. tako vsaj pravijo managerji.

Še ena taka pa v gostinstvu. Ne da ga ni, ga je pa bistveno manj kot pred uvedbo kadilskega zakona.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close