Priložnost…ali pa tudi ne?
Pozdravljeni,
v službi sem prejela ponudbo za novo delovno mesto, ki pomeni zame veliko napredovanje in večji dohodek, seveda.
Sama pa sem zelo nesigurna vase in svoje zmogljivosti, čeprav mi zatrjujejo, da bom zmogla.
Gre se za delo, za katerega praktično nimam izkušenj in bi se mogla vse na novo učiti.
Odgovornost pa je ogromna, saj vplivajo odločitve na celotno poslovanje podjetja.
Kaj mi svetujete – naj reskiram in sprejmem, ali naj ostanem kjer sem (zadovoljna, strokovno usposobljena in sigurna v svoje odločitve – se pravi brez velikega stresa)?
lp in hvala Nika
Mogoče te sodelavci bolje poznajo, oziroma bolj verjamejo v tvoje sposobnosti kot ti sama vase. Lepo, da imaš tako zaupanje pri njih. Če ne bi bila sposobna, ti verjetno ne bi ponudili tako odgovornega dela. Tebe je pa strah, da bi jih razočarala, da svojega dela ne bi opravila profesionalno. Glej, nihče se ni rodil pameten in za vsakega je novo delovno mesto izziv in vsi imamo tremo. Če si se pripravljena učiti in imaš vodstvene sposobnosti, si organizirana oseba, potem se nimaš česa bati.
Svetujem ti, da delo sprejmeš. SREČNO!!!
Forum je zaprt za komentiranje.