Javna uprava ubitačne naloge!?
Še to: opis mojih delovnih nalog, ki sem jih imela navedene v pogodbi je bil zelo vabljiv in dimaničen ter temu primerno vabljivo delo plačano!
DA, IMELA SEM ODLIČNO PLAČO!!!! TO SI UPAM POVEDATI NAGLAS!!
Za srednješolsko izobrazbo sem v JU prejemala 1800€ bruto osnovne plače. Z vsemi dodatki in stimulacijami in nagradami je bilo neto izplačilo tam okoli 1500€.
Opravljala sem delo “navadnega referenta” v administraciji z zvenečimi opisi del in nalog. Da ne bo kdo mislil, da je bilo kakšno vodstveno delo.
Ker nisem imela stika s strankami, sem se dolgočasila, ker mi ni zadostovalo “delati se delati” par uric na dan!
sem v javni upravi, svetovalka III, 3,5 let delovne dobe ubitačen psihični pritisk in zelo zahtevne delovne naloge in tempo dela, plača neto 730 evrov. no naj pove učitelj začetnik, ki dela v varstvu od 12-15.30 kakšno plačo ima- s tem, da je za razliko od razrednika odrešen vse papirologije? no, v javnem sektorju sem zaradi varnosti zaposlitve in ker imam majhne otroke, pa ne mislit, da lahko ostanem na negi kadar otrok zboli kar tako,imam cele kolobocije, ker delam 1) projekte, poleg tega pa 2)je za sprotne obveznosti določena ena oseba, ki iorganizaira zadevo, kontaktira soudeležence, v glavnem cela kolobocija, da najdem zamenjavo in nanjo prenesem obveznosti, tako da skoraj ne morm ostat doma iz danes na jutri, tako da če kdo misli, da imam noge na mizi, se zelo moti.
Ste pa res boge, a ne bi šle raje kam drugam delat za boljšo plačo pa manj dela, če je tako težko. Zakaj ste še v teh službah? Da lahko na netu solite pamet tistim,ki jih še iščejo, ne.In jim govorite, bodite drzne, upajte se, zakaj pa pol ve kot koklje čepite za takooooo slabe plače tle. Ziher je ziher, ne.
Forum je zaprt za komentiranje.