Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev vloga za izplačilo dohodnine

vloga za izplačilo dohodnine

Ko so prvič razpošiljali dohodnino mi je Vida “napisala”, da moja pride z naslednjo pošiljko…sedaj spet piše, da z naslednjo… Zadnjič sem pa nekje prebrala, da če ne dosežeš ne vem koliko že sploh pošiljali ne bodo, da naj bi poslali sami… ker sem s.p., lansko leto sem poslovala z rahlo izgubo zaradi zaloge, sklepam, da mi poslali ne bodo… se motim?

kar se firme tiče mi ureja vse računovodkinja… naj sama vložim, se mi sploh splača?

Če si s.p., bi morala vračilo dobiti že po Davčni napovedi za s.p. Razen če si imela še kake druge prihodke poleg s.p.? Vsaj teoretično bi morali vrniti v 30 dneh po oddaji napovedi, čeprav veliko s.p.-jev tega še ni dobilo.

Še to: meja za pošiljanje odločb je dohodek nad 2.800,00. Tisti, ki so imeli manj, odločb ne bodo avtomatsko dobili, tudi če so med letom plačevali akontacije in bi morali dobiti vrnjeno. Če hočejo dobiti to dohodnino vrnjeno, morajo napoved vložiti sami!

vanika lani sem dobila iz s.p. posebej pa še sama sem morala oddati, čeprav je s.p. fizična oseba… tako, da najbrž letos tudi moram sama oddati?

iz s.p. sem dobila že nazaj denar….

prihodke imam samo iz s.p., nič drugega

ni mi jasno ali moram kaj oddajati sploh ali ne….

Mož je tudi s.p. in je danes normalno dobil odločbo. Zasebe vprašaj na DURSu.

Ko sem jaz Vido vprašal ni nikoli rekla, da pride z naslednjo. Napiše samo, da še ni bila odpremljena in kdaj je naslednja odprema. Pa sploh ni nujno, da si v naslednji tudi ti.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close