Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev pomagajte-hvala

pomagajte-hvala

Sem na bolniški in hodim na terapije v toplice. Včeraj sem dobila domov pošto, da se mi bolniška prekine 1.4. terapije pa imam tudi sedaj do 28.3.
Šla sem k osebni zdravnici in ta ni je rekla naj napišem pritožbo. Morda veste kako ta pritožba izgleda, kaj naj napišem. Ste morda že sami kdaj pisali tako pritožbo in kaj ste napisali?
Hvala

V čem je problem. Po koncu terapije 28.3 boš zdrava in par dni kasneje greš delat. Drugač pa izvide kot dokazilo in pritožba kot vsaka druga.

Zakaj pa zdravnica ne napiše predloga za podaljšanje bolniške na komisijo?
Če so seveda razlogi za podaljšanje bolniške.

pritožbo napiše zdravnica, pa tudi ti. opiši, kakšne težave imaš, v čem se stanje še ni izboljšalo, predvsem pa ne do te mere, da bi lahko šla nazaj v službo. naštej, kakšne obremenitve te čakajo na delovnem mestu in obrazloži, zakaj jih ne moreš prenašati.
če je delodajalcu v interesu (kar mu gotovo je, vsak si želi imeti na delovnem mestu zdravega delavca), lahko svojo obrazložitev, zakaj smatra, da je prav, da se ti bolniški stalež podaljša (ne boš mogla sledit delovnemu procesu, prevelike obremenitve itd), napiše tudi on.

pritožbe pošljete ločeno, priporočeno na naslov izdajatelja odločbe.

eno tako cvetko imamo mi v službi. Pa kaj bi ti? po terapiji bila še 1 mesec doma? a se zavedate,da drugi delajo za vas? jaz sem po blokadah v komolce normalno delala, sicer bolj pazljivo pa ni nič ne manjka. Pišuka ej, popizdim,ko to slišim.

v čem je problem?

….. v čem je sploh problem ?
Po terapijah gremo v službo, a ne ?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close