Delovna doba-dopust
Glej, Zakon o delovnih razmerjih določa takole:
159. člen
(trajanje letnega dopusta)
(1) Delavec ima pravico do letnega dopusta v posameznem koledarskem letu, ki ne more biti krajši kot štiri tedne, ne glede na to, ali dela polni delovni čas ali krajši delovni čas od polnega. Minimalno število dni letnega dopusta delavca je odvisno od razporeditve delovnih dni v tednu za posameznega delavca.
(2) Starejši delavec, invalid, delavec z najmanj 60% telesno okvaro in delavec, ki neguje in varuje otroka s telesno ali duševno prizadetostjo, ima pravico do najmanj treh dodatnih dni letnega dopusta.
(3) Delavec ima pravico do enega dodatnega dneva letnega dopusta za vsakega otroka, ki še ni dopolnil 15 let starosti.
Potem pa je potrebno pogledati še vašo panožno kolektivno pogodbo in vašo podjetniško ter se tega držati.
Delodajalec se mora tega držati, lahko pa da še dodatne dneve za posebne pogoje, … karkoli, minimum pa je določen.
Jaz imam 28 dni
20 obveznih, 1 za otroka, 2 za leta (5let), 3 za izobrazbo (al pogoje dela neki takega), 2 dodatna za novo leto (ker naj bi imeli kolektivnega).
To mi je super, moja teta, na vodilnem del. mestu, z enako izob. (7.st) kot jaz, stara 54 let ima 25 dni.
Veliko je odvisno od delodajalca.
Tole tvojo teto pa krepko prinašajo okoli!
Po dopolnjenem 55. letu starosti ji pa po zakonu pripadajo dodatni 3 dnevi dopusta.
In kakšen dan za vodilno delovno mesto bi si tudi lahko izposlovala…
Tole tvojo teto pa krepko prinašajo okoli!
Po dopolnjenem 55. letu starosti ji pa po zakonu pripadajo dodatni 3 dnevi dopusta.
In kakšen dan za vodilno delovno mesto bi si tudi lahko izposlovala…[/quote]
ni nujno – če obračunavajo dopust samo po zakonu in za njih ne veljajo kolektivne pogodbe, bi morala dobiti 20 + 3 dni za starost. otrok pod 15 letom pa verjetno nima več.
Forum je zaprt za komentiranje.