Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Povračilo stroškov prevoza- sem dobila čisto premalo!!

Povračilo stroškov prevoza- sem dobila čisto premalo!!

Povejte mi prosim, tisti ki se kaj spoznate na to kako se šteje povračilo stroškov za prevoz na delo?

Sem iz Kamnika, vozim se na delo v Ljubljano. In sem si izračunala da bi morala dobiti za stroške prevoza mesečno karto Kamnik – Ljubljana in potem še mesečno za mestni prevoz, saj je delovno mesto na Viču.

Dobila sem pa samo povračilo za mesečno kamnik – Ljubljana – Kamnik, brez mestnega prevoza. To ni vredu, kajne? Bi morala dobiti tudi za mestni prevoz, kajne?

Ja, dobiti bi morala še za mestni prevoz.

LP

Čist odvisno od podjetja. Jaz imam 4 kilometre do najbližje avtobusne postaje pa mi nihče ne krije stroškov prevoza do tja…

tako, enim priznajo le polovico, enako za malico, pa se nimaš kaj žalit, lahko le spokaš in greš… Očitno smatrajo, da greš lahko iz postaje do viča peš, saj res ni tko daleč ane, par km;)). ja vporašaj v računovodstvo ane, je to tako težko in dobila boš pravi odgovor, mogoče so ti pozabili priznat, mogoče pa po Lj res ne plačajo prevoza!

Ali pa preveri koliko je konbinirana karta. Primesti in mesti skupaj. Obvesti tistega, ki obračunavam plače, pa di bodo povedali kakšno politiko imajo glede izplačevanja stroškov za prevoz.
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close