nedoločen čas in spremba delovnega mesta poporodniški
in še moja zgodba:
imam pa kar nekaj težav na kupu 🙁
v službi sem že od leta 2002.proti koncu leta 06 sem začela načrtovati nosečnost.treba je bilo tudi vzeti kredit za prizidek in adaptacijo. vselepoin prev,dokler ne pridem na banko.tam mi p arečejo da kredita ne morem dobiti, saj mi “šef” ni naredil spremembe na zavodu(iz določenega časa v nedoločen čas)in bi to moral narediti že ´04.
ko sem v službi to omenila je zavladala prava panika.kako tolahko zahtevam kljub obrazložitvi da bi on to moral že takrat narediti.
baje sem bila itak že zaposlena za nedoločen čas čeprav ni naredil spremembe.?
rada bi pojasnilo če to drži…
trajalo jeˇ~mesec da se je sprememba izvedla.v tem času pa zanosim. povedala sem mu šele kak teden po dobljenih papirjih in spet je bilo vse narobe.
naši odnosi so se začeli vidno krhati (v podjetju smo bili trije).
ker pa imam tudi precej zdravstvenih težav sem morala predčasno v bolniško in nato v porodniško 🙁
stikov nismo imeli.
in še druga zadeva.
v lasti ima še eno podjetje.drugo področje dela čeprav se nekako povezuje.
dekle ki me je nadomeščaloje že od prvega dne zaposleno za nedoločen! čas, dela pa ni za 4. tako hoče mene premestiti v drugo podjetje. to sploh nebi bil problem, le da je tam delo dvoizmensko. tega si pa zaradi varstva trenutno ne predstavlajm niti še ni izvedljivo.
nje ne bopremeščal ker ima doma pač 2 otroka in še težje dela popoldan!!
hallooooo
in mene zanima kakšne so moje pravice v vsej tej zmedi saj sem čisto izgubljena…
kakršna koli pomoč in nasvet zelo zelllooooo dobrodošla
lp,p
Forum je zaprt za komentiranje.