Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Plača – dipl.

Plača – dipl.

Zanima me, koliko imate kaj plače tisti z univ. dipl. izobrazbo? Netto? Koliko je nekje povprečje oz. solidna plača za VII. stopnjo izobrazbe?

Čisto odvisno! 🙂
Univ. dipl. ing. strojništva začne z 750€ neto!!! Obup, to ni za nikamor! Vzgojiteljice dobijo že začetno plačo dosti boljšo, cca 950€, da ne govorimo o učiteljicah.

Vzgojiteljice začetnice pa verjetno ne morejo dobiti toliko plače,jaz s tako stopnjo izobrazbe, petim plačilnim razredom,nazivom svetovalec in 30 let del.dobe dobim toliko z vsemi dodatki razen z dodatkom za malico.

plača se VEDNOOOOOOOOOOOOOOO GOVOOOOOOOOOOOORI BRUUUUUUUUUUUUTO.
jaz sem dipl.inž.gradbeništva in imam 3100 plače

s VIII: stopnjo – magisterij “le” 1000 eur. Vse je odvisno od branže.

Tako je!

Če si v pravi branži, potem niti ne potrebuješ nazivov za visok OD.

Moj sošolec iz srednje šole je “prestopil” med slikopleskarje.
Dela 8 – 10 ur dnevno (približno tako kot mi, ki smo zasedli službe z nazivom), zasluži pa trikrat več kot mi :))))))

…mu privoščim!

************************************ Elastičnost razmišljanja je odvisna od razsežnosti posameznikovega uma!

Jst sem dipl ing. na porodniški pa imam 230€ porodniške. Zaposlena sem bila samo 2 meseca pred nastopom porodniške pa so mi uzeli za povprečje tisto minimalno plačo oziroma 55% te. Za zjokat

Jaz imam višjo šolo, en sošolec dela magisterij, nekaj jih ima faks, največ pa ima denarja sošolka ki ji je v šoli šlo povprečno in ima “samo” srenjo zdaj pa mislim da še je, vem pa da je bila sexy model in z tem.

kje si ti učiteljice najdu???? začetna plača učiteljice, srednješolske je nekaj manj kot 800 eur.

Prva ponujena 389 neto, sprejeta 550 neto. Univ.dipl.ekon, zaključujem magisterij———–SRAMOTA ZA DRŽAVO SLOVENIJO – 2 OTROKA.Po izteku pogodbe ne podaljšam oz. moj minimum 850 neto ali zavod. 2 leti uradnih delovnih izkušenj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close