delam vse in še več..poslovni sekretar
opravljam poklic poslovne sekretarke.
ko je bil objavljen razpis za to delovno mesto je bil pogoj obvladovanje računalniških programov ter vsaj en tuji jezik.
vse lepo in prav.
vendar po 6 mesecih delovnega razmerja zdaj opravljam še vse sorte različnih del…od nabave čistil za čistilko, do vožnje po terenu,ker drugi nimajo časa.opravljam delo prodajalca in upravnika.
zanima me kje je meja, saj se vendar nisem prijavila na delovno mesto prodajalca ampak poslovne sekretarke.razpis za prodajalca je izšel posebej, zdaj ga imajo..vendar še vedno uporabljajo mene za rezrervo,tko da svojega prvotnega dela sploh nimam čas opravljati,ker delam za druge in po vrhu še dela katera sploh nimajo veze z mojim uradno oglaševanem poklicu.npr. vozim direktorja po sestankih in še kaj bi se našlo.
bojim se reči ne, za določeno nalogo,da ne bi izpadla lena pa čeprav rada pomagam vsem.vendar tako ne gre več.saj mi živci ne zdržijo več.če bi želela razburljivo delo bi se prijavila na razpis komercialnega potnika, al pa kaj drugega….
glede na to da sem tam šele 6 mesecev ne upam,zavrniti drugig.saj bi potem imeli slabo mnenje o meni….
🙁
Ni ti treba zavrniti, samo lahko pa na lep način mogoče nadrejenemu omeniš, da si malo preveč obremenjena in da trpi tvoje redno delo. Če jih boš že sedaj navadila, da delaš vse, bojo na koncu odpustili trgovca, čistilko in vse in boš ti delala namesto njih.
Lahko si pa tudi malo zlobna in kakšno stvar “pozabiš” narediti pa pol rečeš, da nisi utegnila, ker si bila na terenu:)
Nevem kaj naj ti rečem. Jaz sem zaposlena na delovnem mestu računovodje, pa moram tudi ostala dela postoriti v podjetju. Poleg svojega dela, moram še po vseh uradih hoditi, da posel nemoteno teče moram prisostvovati raznim sestankom, tako, da se vse jaz dogovorim, direktor le papirje podpisuje. Pogostokrat delam tudi po 10 ur na dan ali več, ko je gužva. Ko sem prišla delat v to podjetje, lahko rečem, da je bilo poslovanje izredno slabo. Sedaj nam gre zelo dobro. Ne upam si reči direktorju, da sem veliko preveč obremenjena, ker vem da se tega zaveda. Ampak po drugi strani sem kljub temu zadovoljna. Plača je solidna.
Če zmoreš vse narediti in si dobro plačana potrpi…
Forum je zaprt za komentiranje.