a se katera spozna na koriščenje dopusta med porodniško.
Živjo
Delam v šolstvu- defektologija. Dopusta imam 37 dni. Na porodniško grem marca. Rada bi se šla zmenit z ravnateljem za koriščenje dopusta med šolskimi počitnicami poleti. Takrat bi prekinila porodniško in koristila dopust.
Proste dni sem že spravila notri z nadomeščanjem (krompirjeve, božične, zimske počitnice), tako da mi vse ostane.
Da me ne bi kaj okrog prinašal bi se rada pri kateri pozanimala..
Koliko dopusta mi pripada?
Ravnateljk je omenjal nekaj o 6 mesecih zaposlitve v novem letu in potem proporcionalno…ampak tega nikjer ne najdem zapisanega v zakonu.
na pomoč
Jaz bi naredila takole: prve tri mesece moraš biti na porodniški. Nato prekineš porodniško in pokoristiš dopust (med poletnimi počitnicami).Po koncu dopusta nadaljuješ s porodniško. Moraš pa se dogovoriti z delodajalcem. Jaz bom (če se bom uspela dogovoriti) tudi to naredila letos, le, da bo v času koriščenja mojega dopusta na porodniški mož, tako, da mu bo njegov dopust ostal za po porodniški (uvajanje v vrtec).
NAjprej povej, ali si zaposlejna za dolocen ali nedolocen cas. Ce si za nedolocen, ti pripada kompleten dopust za leto 2008 in 2009. ce pa samo za dolocen cas, pa proporocionalno, glede na mesece, ko bos zaposlena v letu 2008.
Ce bos zaposlena letos vsaj do 1.7. ti pripada tudi kompleten regres za letos.
V vsakem primeru lahko ti koristis prvih 105 dni, ki jih lahko izkoristis samo ti, za ostalih 260 pa se moras odlociti pred potekom teh 105-tih dni, ponmavadi je do slaba dva meseca po porodu.
Seveda se na CSD lahko dogovoris, da prekines porodnisko, saj jomoras iskoristit do otrokovega tretjega leta, vendar moras to sproti ze ob vlogi. Kasnejse spreminjanje je zelo tezko, predvsem pa odvisno od dobrote delavke na CSD.
Tole da moraš biti zaposlena 6 mesecev si delodajalci po mojem razlagajo malo po svoje.
Jaz bi rekla, da se to nanaša le za tiste, ki službo dejansko zamenjajo in potem dobijo v vsaki službi proporcialno, kolikor so pač kje zaposleni.
Ti boš dejansko še vedno zaposlena redno, ne boš prekinila zaposlitve, le na porodniški boš… in zato si zaposlena 12 mesecev in nič manj.
To le delodajalci malo nakladajo in mislijo, da uspejo.
Takole so enako hoteli pri prijateljici (pa ne kar v enem malem d.o.o.-ju pač pa v velikem slov. podjetju), da ker gre na porodniško julija ji pripada le dopust za prvih šest mesecev zaposlitve…. pa se ni dala in uspela!
Poglej si ZDR tale člen:
163. člen
(izraba letnega dopusta)
(1) Letni dopust je mogoče izrabiti v več delih s tem, da mora en del trajati najmanj dva tedna.
(2) Delodajalec je dolžan delavcu zagotoviti izrabo letnega dopusta do konca tekočega koledarskega leta, delavec pa je dolžan do konca tekočega koledarskega leta izrabiti najmanj dva tedna, preostanek letnega dopusta pa v dogovoru z delodajalcem do 30. junija naslednjega leta.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.
Dopust ti pripada za celo leto, če si zaposlena za celo leto, ne glede na to, koliko dni si bila dejansko v službi – jaz sem bila letos do marca na bolniški, nato pa na porodniški, torej niti 1 delovni dan v službi, pa mi pripada celoten dopust, celo 2 dni so mi dali več kot lani za otroka. Po logiki tvojga ravnatelja mi ne bi pipadalo nič dopusta, ker me ni bilo nič v službo, pa ni tako.
Edini hec je v tem, da moraš 10 dni koristiti v istem koledarskem letu in ga ne moreš prenesti na naslednje leto, če ti delodajalec tega posebej ne odobri. Prav tako ti pripada celoten regres.
Je pa res, da je ta praksa, ki ti jo vsiljuje ravnatelj, kar precej razširjena med slovenskimi delodajalci in poskušajo delavke prenesti okoli in zmanjšati št. dni na račun porodniške.
(3) Delavec ima pravico izrabiti ves letni dopust, ki ni bil izrabljen v tekočem koledarskem letu zaradi odsotnosti zaradi bolezni ali poškodbe, porodniškega dopusta ali dopusta za nego in varstvo otroka, do 30. junija naslednjega koledarskega leta, če je v koledarskem letu, v katerem mu je bil odmerjen dopust, delal vsaj šest mesecev.
Kaj pa je to?????
aha hvala. piše pa res dvoumno. Ne piše, da moraš biti vsaj 6 mesecev v delovnem razmerju, ampak da moraš delati..
A si se ti to kje pozanimala, da si 100%.
Ker tale moj ravnatelj bo sigurno tole ven vrgel in mo trdil, da tako je, zdaj pa da ga še malo bolj zabijem, kaj mi predlagaš.
Da se še kje pozanimam in mu to rečem, da ga zabijem!
Samo kje?
Topsy, jaz mislim, da se motiš oz. malo preveč poenostavljaš.
Glede na Zakon o starševskem varstvu (30. člen) se mora dopust za nego in varstvo otroka izrabiti v strnjenem nizu (starša se pa lahko izmenjujeta). Glede na zadnji odstavek 26. člena pa lahko del dopusta za nego in varstvo otroka preneseš, vendar največ 75 dni in ga izrabiš do otrokovega 8. leta.
To torej praktično pomeni, da prekinitev dopusta za nego in varstvo otroka ni možna, če je tisti del dopusta, ki ti po taki prekinitvi ostane, daljši od 75 dni. Skratka, ne moreš kadarkoli prekiniti tega dopusta in koristiti redni letni dopust, pač pa šele po preteku 185 dni. Najprej torej 105 dni porodniškega dopusta, nato 185 dni dopusta za nego in varstvo otroka, šele tu pa lahko narediš pavzo in ostalih 75 dni preneseš na kadarkoli do 8 leta otrokove starosti.
Lp!
Forum je zaprt za komentiranje.