zaradi bolniške,brez božičnice
Pozdravljeni
Že moj naslov pove, kakšno težavo imam, pa prosim za pomoč tiste, ki se na to kaj spoznajo. Lani sem ostala brez božičnice, ker sem bila na porodniški in mi baje ni pripadala, ker mi porodniško ne izplačuje podjetje. Letos sem na bolniški, zaradi rizične nosečnosti in sem zopet ostala brez božičnice, zaradi tega, ker sem na bolniški že več kot 30 dni in mi bolniško zopet ne izplačuje podjetje.
Sedaj pa me zanima, predvsem pravno, če je to prav. Božičnica je bila izplačana kot neka nagrada pri plači. Plačo mi nakaže podjetje, ne glede na to da sem na bolniški več kot 30 dni, saj podjetje pa dobi vrnjeno od države, kaj ni tako? Pa meni nakažejo celo 90°ko oni dobijo 100°povrnjeno. Se motim??
Kako naj postopam v tem primeru? Zadevo sem že javila na sindikat, čakam pisni odgovor iz kadrovske, delam na zavarovalnici KD Življenje, ki mi nudi vse drugo, kot življenje. Moja zadnja plača ni bila niti 400€.
Če mi kdo zna svetovati, zna obrniti na koga ki se spozna na te zadeve ali kaj drugega, ki bi mi bilo v pomoč, mu bom hvaležna
Hvala in lp
Glede izplačila božičnice se vsaka organizacija odloča po svoje, torej podjetje ni zavezano Zakonu o delovnih razmerjih. Je pa praviloma izplačilo božičnice definirano v internem aktu podjetja, npr. pravilniku o plačah ali podjetniški kolektivni pogodbi. Predlagam da kadrovsko službo prosiš za ustrezen dokument, ki govori o izplačilu božičnice ter se na ta način poučiš o pravilih igre pri vas. O izplačilu ali neizplačilu odloča vodstvo podjetja. Pogosto je božičnica tretirana kot nagrada za uspešnost pri delu v preteklem letu in se delavcem torej izplačuje sorazmerno glede na mesece prisotnosti na delu. Nagradi se torej posameznikov prispevek k uspešnosti podjetja. Ne vem zakaj bi torej takšno nagrado pričakovala če te torej ni bilo na delovnem mestu in je bil tvoj prispevek k uspešnosti = 0? Če si bil prisoten 1 mesec v koledarskem letu pa naj bi ti pripadalo 1/12 božičnice kot so jo dobili drugi, ampak spet kot sem rekla – odločitev podjetja.
Seveda dobi 100% 🙂 Ampak 100% tega, kar ti izplača kot bruto plačo in kolikor znesejo še prispevki na plačo oz.nadomestilo.
Z zakonom je določeno, da pri bolezni (in rizična nosečnost se tretira kot bolezen) redundirano nadomestilo plače znaša 90% zneska iz preteklega leta in ne more znašati več, kot pa če bi delala.
Torej delodajalec dobi samo v celoti povrnjeno to, kar je imel stroškov s tabo ob plači. In prav je, da ti bolniško nakaže delodajalec in šele po nakazilu tebi in plačilu prispevkov zate ima pravico zahtevati ta denar nazaj.
In še – prvih 30 DELOVNIH dni ni dobil nič nazaj, povzročila si stroške s plačo za mesec in pol, tvoje delovno mesto pa je samevalo.
LP!
Forum je zaprt za komentiranje.