Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev ponovni razpisi-izbira nobenega kandidata?!

ponovni razpisi-izbira nobenega kandidata?!

Prosim povejte mi, kaj pomeni, ko nobenega ne izbere delodajalec, čeprav je imel par folka na razgovoru, kar pomeni, da je izbral tiste, ki ustrezajo razpisanim pogojem ki jih je dal v javno objavo za delovno mesto. Ne rečem, da bi se prijavili samo takšni, ki ne bi izpolnjevali npr. niti ene alineje od treh, ampak jaz osebno sem že pri obeh različnih delodajalcih čisto vse pogoje izpolnjevala (mogoče mi je manjkal en izpit, vednar je pisalo, da ga lahko opraviš naknadno), s tem, da sem pri enemu imela razgovor, pri drugemu pa niti tega ne – no, oba sta sporočila, da ni bil izbran noben kandidat.

Zakaj tako?! Ali gre za napako v postopku ali kaj in morajo skenslati celotni postopek izbire kandidatov ali je še kaj drugega??? Jaz tega ne razumem več in sem sila nezadovoljna nad temi delodajalci (večinoma se je šlo za službo za visoko./uni. izobrazbo). Prosim svetujte mi, kaj mi v tem primeru ostane? Pozdrav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close