Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev plača za VI. stopnjo izobrazbe

plača za VI. stopnjo izobrazbe

Delam v Javnem zavodu imam VI. stopnjo izobrazbe, katera je tudi zahtevana za moje delovno mesto. Moji količniki so bili 2.75 nato 2.90 in izredno napredovanje na 3.10 Zdaj se je to ustavilo in čeprav imam zelo zahtevno delo mi količnika nikakor ne morejo povečati (prejemam dodatek za povečan obseg dela in delovno uspešnost. Ali res ne obstaja nobena možnost za povečanje količnika, smo ravno v pripravi nove sistemizacije in bi si rada izboljšala količinik, saj imajo sodelavke s VII. stopnjo
že količnike od 5 naprej.
Prosim za pomoč, sem čisti laik na tem področju.

Hvala

Ella

Glede na to, da je v pripravi nov plačni sistem za javne uslužbence v letu 2008, vam količniki ne bodo več veliko pomagali.

Osnovna plača bo določena na delovno mesto + dodatki po kolektivni
pogodbi, ki še ni podpisana.

Bolj izsiljuješ hitreje najedejo način, da ti povečajo plačo – vsaj pri nas je tako 🙁
Če si pa tak buksl kot jaz in ti je do enakosti za vse, potem si pa na takem količniku kot si…
Sicer pa upam, da se bodo končno tudi nam “delavčkom” v javnem sektorju enkrtra povečale plače (bolje mizerija!!!) in ne samo šefom.

Pozdravljene,
joj, kako poznano-bolj izsiljuješ, bolje je-tudi pri nas je tako, Besna. Drugi stavek tvojega posta velja tudi zame. Tudi zato sem čedalje slabše volje.
Sicer pa- imam VII. stopnjo in izhodiščni količnik 3,6. Do količnika 5 v svojih 20 in več letih delovne dobe nisem prilezla. Ker ne znam izsiljevati, nekateri pa pač znajo.
Kljub vsemu lep večer!
Nancy

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close