Denarna pomoč
Pozdrav!
zanima me kdaj sporocit CSD da si dobil sluzbo ce z njihove strani dobivas denar in so ti odobrili do npr. marca 2008? Ce se prav spomnim si od dneva zaposlitve se upravicen do te pomoči samo ne vem koliko mesecev. Ce se zapolim decembra je placa februarja (upam da bo bila ) in kako preziveti do takrat ce ne dobis denarja s CSD? No seveda me zanima ce ima kdo izkusnjo s tem da ni sel na CSD javit, ali je to sploh potrebno ce imam do marca odobreno nakazilo (drobiz a vseeno meni je dosti 120 e ce ni nic rugega). Placa bo tudi zdaj minimalna in iskreno povedano seveda prav pride tudi 120 e sploh pa glede na odnos zaposlitvene politike pri nas in kaj sem vse morala dati cs (vem da nisem edina) da sploh kaj dobis.
Hvala in srecno
Preden ste vlogo podpisano oddali, kar pomeni, da ste prebrali opombe, kjer jasno piše, da morate vse spremembe, ki so pomembne za višino DSP, javiti v roku 8 dni-ZSV 37.čl.
V kolikor ne javite, boste morali vračati neupravičeno prejeto DSP, kar pa CSD lahko zahteva, pregled in preverjanje upravičenosti prejemanja DSP, tudi do 3 let nazaj.
Jaz ne bi rekla da je 120E drobiž. Ni veliko, je pa vseeno denar. Če tudi teh 120E ne bi bilo, se vam takrat verjetno ne bi zdel drobiž.
Če se decembra zaposlite, morate prinesti na CSD kopijo pogodbe o zaposlitv, in potem januarja plačilno listo. DSP boste prejemali še 3 mesece, ali pa če se spet ni kaj spremenilo, lahko 4. mesec prejemate razliko polovične plače od DSP za posameznika. Lp
Pozdrav!
Malce sem razmisljala kaj naj odgovorim na to da 120 e ni drobiz…..Saj sem napisala poleg tega da navajam da je 120e drobiz a da meni vseeno je dosti 120 e ce ni nic rugega. Brez sprenevedanja in igranja mame Tereze in roko na srce ce sam zivis. ker jaz zivim sama je to drobiz je pa denar kot
ste sama tudi napisala.Ce ne bi kaj na crno zasluzila ne vem kako bi mi psiha prezivela. sluzbo sem sprejela za V. stopnjo ceprav imam VII ker se mi je trgalo iskreno povedano. Za odgovor pa hvala in se bom v tem tednu zglasila na CSDju ce dobim pogodbo ze za podpisat.
Srecno
Forum je zaprt za komentiranje.