PLAČE
Zanima me kakšno mnenje imate na to, da so plače čedalje slabše oz. vse se draži, ljudje pa z “veseljem” hodijo na delo za 400€, ponekod še za malico in prevoz ne dobijo.
Ali se vam ne zdi, da bi bil v Sloveniji že čas, da se temu sistemu upremo?
Zakaj jambrate, pa še zmeraj delate za 400€ (razen izjem)? Ali se zavedate, če ne bi delali za tako malo denarja, da bi bili tisti, ki rabijo delavce prisiljeni ponuditi večjo plačo, da bi koga za delo sploh dobili.
Ne boste verjeli miselnost delodajalcev je, saj dobim delovno silo za mizerni denar, meni s tem ostane več in tako na račun delavcev bogatim.
Moje mišljenje je, da je potrebno na tem nekaj narediti, naredili bodo pa le delavci če se bodo primerno odzvali na nizke (prenizke) plače.
lp
Ja no, ko bi bilo tako. Vendar sem mnenja, da bi delavci, ki bi se upirali šli ven, noter pa bi prišla poceni tuja delovna sila. Žal. Pa tudi marsikatero podjetje si zvišanja plačm res ne more privoščiti – živilska industrija, tekstilna industrija… Žal je cela država v riti, ne samo delavci. To bi bilo možno le v podjetjih z velikimi dobički – ali trgovinah alla Mercator – imajo dobiček, odirajo industrijo, prodajlk, ki ne znajo slovensko si pa tudi ne morejo privoščiti.
Mislim, da je tako, mi je pa zato žal.
se strinjam!
za tako nizko plačo ne bi šla delat, sem raje doma, dobim toliko oz. več od države za brezposelnost, po potrebi najdem kaj “mimo vrste” in imam na koncu meseca eno zelo lepo “plačo” 🙂
davkoplačevalci gor ali dol, ne se mi zdaj razburjat, sem povedala čisto tako kot mislim in ne gledam na nobeno “pravičnost” do ostalih, ki delajo, ker konec koncev, me to niti malo ne briga 🙂
Tlačili nas bodo, dokler nas bodo tlačili. In lahko nas bodo. Zakaj? Ker tisti, ki mora preživeti družino, bo delal za 400 evrov. Ker ima stroške. In nima pomoči. Takšnemu je bolje, da dobi 400 evrov kot da ne dobi nič. In zato to ni rešitev. Ker se bo vedno našel kdo, ki bo vzel službo za 400 evrov. Ker jo mora vzeti.
To je kapitalizem. Hoteli ste ga in zdaj ga imate. Seveda so tisti zgoraj sprejeli najbolj trdi, ameriški kapitalizem. Ampak brez ameriških plač, seveda.
Ja, ljudje bi morali na ulice. Množično. Pokazati, da so šli predaleč. Dokler se ne bomo uprli, v Sloveniji pa se ljudje ne upiramo, bodo s tem nadaljevali.
400 evrov je beda. Tudi 600 evrov je beda. V Nemčiji takšni delavci dobijo najmanj 1000 evrov, stroške pa imajo praktično enake.
je že tako, da je enotonost težko dosežt že pri dveh delavcih, kaj šele pri masi nezadovoljnih delavcev. vedno se najde kdo ki je pripravljen delat, glavno da je nekja kot nič. saj poznaš tisto: “bolje vrabec v roki kot golob na strehi”.
poleg tega ima mivsi prav, če ne bomo delali pa bodo pripeljali tujo delovno silo, pravzapra to že delajo.
Mislim, da bodo mogli delavci začeti predvsem drugače razmišljati in sicer, da ni edini način za zaslužek denarja služba, ampak obstajajo tudi drugačni načini, naprimer inovacije, investicije itd.in še nešteto neodkritih možnosti. Se pravi razmišljati čisto drugače in preseči sedanjo ukalupljenost. Kajti človek, ki opravlja delo in za to prejema neko plačilo, bo vedno odvisen od tega za katerega dela in to neglede na višino plače!
apple, govorim za trenutno stanje…če se bo to kdaj spremenilo, bo verjetno druga pesem
tako pa seštejte 1+1…če si npr. samohranilka (če partner zasluži, se itak ne izplača) – socialna pomoč (ne vem koliko je, pa npr. da je 200 eur), otroški dodatek (2 otroka npr. 100 eur, ampak po moje je več), zastonj vrtec (za enega spet npr. od 50 eur dalje), po možnosti regresirana prehrana v šoli (50 eur), če prišteješ še preživnino, če ne gre za lažno samohranilko (spet od 100 eur dalje) + delo na črno in dobiš krepko čez 400, 500 eur od katerih ti nihče nič ne vzame 🙂
na zavodu se pa da lepo skozi prit; pa res ni problem pokazati nezainteresiranost na razgovoru, ali že prej v prošnji 🙂
aja, sem zaposlena in govorim za primer, če ne bi zaslužila toliko kot zaslužim…že od tega mi 3/4 poberejo…za kazen, ker sem pridno hodila v šolo, potem sem si pridno našla službo in zdaj pridno delam in se ukvarjam s popolno družino v prostem času 🙂
Veš kaj misli delodajalec zdaj, če Slovenec ne bo delal bo pa tujec in še za manj ali bomo proizvodnjo selili v dežele kjer je vse ceneje, torej ne ti tule nekaj blablabla…delaj ali pojdi to je misel naših gospodarstvenikov.
Drugače pa se tudi jaz čudim, kako nekdo gara cele dneve in dobi na koncu 400evrov plače, madona se nič ne ceni, mar res ni sposoben dobiti boljše delo??
Takaj se pa zadržuje predolgo na Wc-ju? Stranišča niso namenjena za razpravljanje o nogometu, politiki, vrtičkarstvu, kajenju…, ampak so za čisto druge namene, ki pa ne trajajo “predolgo”.
Predolgo že delam, da ne bi vedel kako ljudje “garajo” za tako majhen denar. Dobrega delavca plačajo pametni delodajalci veliko bolje, neumni pa dobrih delavcev nimajo.
V Nemčji so pričevanja zaposlenih v Lidlu že leta 2004 zbrali v črno knjigo in jo prevedli v več jezikov. Knjiga se bere kot roman Charlesa Dickensa iz začetkov kapitalizma, ko je bilo dovoljeno marsikaj. Da so Lidlovi diskonti poceni prav na račun zaposlenih, postane bralcu jasno že po prvih straneh.
Načini poslovanja in odnos do delavcev:
– vsaka blagajničarka mora preko optičnega čitalca povleči 40 proizvodov na minuto; kdor v določenem času (ponekod 3 tedne in to brez uvajanja, drugod do 4 mesece) te norme ne doseže, leti;
– odpuščanje na osnovi ‘tatvin’ zaposlenih: odpuščena delavka, ki je ‘ukradla’ 12, 5 EUR in se zavzemala za plačilo nadur svojim podrejenim sodelavkam (kakšno naključje); v blagajnah običajno manjkajo okrogle vsote, npr. 50 EUR
– delavke morajo delati pred delovnim časom in po njem, in sicer večinoma brez plačila, zastonj, z utemeljitvijo, da so prepočasne, delo pa mora biti opravljeno
– ne vem, ali v Lidlu nimajo varnostnikov in morajo tudi to službo opravljati trgovke, saj članek navaja, da blagajničrke preverjajo tako, da simulirajo tatvino z raznimi triki (skrivanje dražjih izdelkov v embalažo cenejših, skrivanje izdelkov pod roke svojih otrok ipd. ), in tista, ki trikrat ne prestane testa (torej odkrije prevaro), izgubi službo
– ko je delavka zbolela, so jo neprestano preverjali na domu in jo prestavljali na vse manj ugodni delovni čass (nedelje); druga je delala s 40 vročine, ker so ji zagrozili, da se ji ‘slabo piše’, če prinese potrdilo o bolezni
– razpored delovnega časa za naslednji teden se ponavadi izve šele v soboto, tudi ne vedo vnaprej, kje bodo delale (v kateri poslovalnici) – žal to postaja ustaljena praksa pri mnogih podjetjih;
– izgovori vodstva so bolj ali manj duhoviti, v resnici pa gre samo za manipulacijo delavca – ustanovitev sindikata je v Lidlu skoraj ‘mission imposible’; potrebno je bilo že posredovanje sodišča, ker podjetje npr. ni hotelo izdati seznama vseh volilnih upravičencev; preprečevali so volitve tako, da so povabljene ravno tisti dan poslali na šolanje; boljša situacija je v severnoevropskih državah
– zaposlijo več kadra, kot je potrebno (po prievanju zaposlenih), in se kasneje znebijo tistih, ki ne razmišljajo ‘ustrezno’:
– poslovodje morajo npr. ustvarjati negotovo ozračje, pritiskati na svoje zaposlene in nanje gledati kot na potencionalne lopove – si predstavljate, kako ‘stimulativno’ je takšno delovno ozračje???
– najbolj negativno propagando je Lidl doživel na Češkem, kjer MORAJO DELAVKE OB ČASU MENSTRUACIJE NOSITI NA GLAVI TRAKOVE, DA NADREJENI VEDO, KATERIM LAHKO DOVOLIJO VEČKRAT NA STRANIŠČE (ostale smejo le enkrat)!!!!!!!!!! !!!! , s tem, da morajo za dovoljenje DVIGNITI ROKO – (trgovina ali zapor??? ), enako na Poljskem, na Hrvaškem so morale trgovke ob tem času nositi priponke
In koliko je plača? Pri nas zaslužijo veliko več kot 400 evrov?
@kako to ni res :
Pazi da te ne najdejo in tožijo zaradi obrekovanja….kar pišeš je blatenje podjetja brez dokazov…
Forum je zaprt za komentiranje.