Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Nepogrešljivo gradivo za tiste ki delajo v kadrovski službi

Nepogrešljivo gradivo za tiste ki delajo v kadrovski službi

Katero gradivo priporočate za branje in stalno spremljanje za delo v kadrovski službi. Sem nova na tem području, na tem del.mestu in vsaka informacija je dobrodošla.
kakšna dobra knjiga, revija…?

V naprej hvala.

hmmm…iz izkušenj naše službe…

a) kava od 7.30 do 8.30 (s tem, da velja, da si kao že od 7. v službi)
b) čveke od včeraj obvezno
c) čveke od prejšnjega tedna
d) čveke od najbližje sosede do najbolj vrhovnega šefa
e) maili z golimi mladci
f) opolzki vici
g) malo pred odhodom iz službe lahko prebereš Finance, pa Delo in prilogo Ona

malo za šalo, veliko zares. seveda pa tako delajo samo nekateri, ki si to lahko privoščijo. tiste ki morajo opraviti še delo takih, pa se ti tukaj ne bodo oglasile, ker delajo. sicer pa si poglej tudi kakšne revije v kaki knjižnici ali na internetu.
srečno.

p.s. pa ne me spljuvat, ker sem doma na dopustu 😉

Priporočam revijo Pravna praksa zlasti v delu, kjer so odgovori na vprašanja. Splača se jih malo pogledati tudi za nazaj. Sicer pa na stran od GV in poglej, kaj je tam v zvezi s kadrovanjem, gotovo je tudi kakšna dobra knjiga.

Helgicaa hvala.

Kaj pa je GV?

Ma saj ste v isti službi s Helgico?

GV = Gospodarski vestnik

Kadrovik, ne vem pa, kako sklepaš, da sva v isti službi, jaz namreč nisem kadrovnica, delam v JU.

Helgicaa še enkart hvala!

če bi bili v isti službi, si ne bi na MONU pisali, mar ne?

Naroči se na brezplačne e-novice podjetja Verlag dashofer- od njih izveš ogromno koristnih informacij kar se tiče izvajanja zakona o delovnih razmerjih. Priporočam tudi revijo Moje delo od spletnega portala http://www.mojedelo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close