Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev Iščem zaposlitev – očitno so že počitnice

Iščem zaposlitev – očitno so že počitnice

Porkamotorka. Iščem službo, ampak trenutno je vse skupaj bolj eno sranje.

Kličejo me na razgovore za ene čudne službe. Visoko nad mojimi izkušnjami ali pa totalno pod mojimi izkušnjami. V glavnem zaposlitvene agencije. Ki jim lepo povem, da ne ustrezam, pa še kar težijo.

Tistih dobrih podjetij, ki sama iščejo in so vsaj približno urejena pa ni. Pa po moje bom čez počitnice še kar lepo doma, ker ni nobene pametne ponudbe.

Ima še katera tako situacijo?

sem na istem. tudi pravim: porkamotorka!! grrrrrrrrrrrrrrr!!

ni pa ni in ko že mislim da bo, pa spet ni.

sem se celo v henkel prijavila, celo za tekočim trakom bi delala, ampak ne – sem spet neizbran kandidat.

mislim, prav ne vem več, kaj bi ??

Do septembra ne bo nič.
V sloveniji krasno živimo, saj od začetka junija do konca avgusta le redkokdo dela.

Jaz sem bila pa ravno včeraj na razgovoru.

Morda bi ti pa lahko kdo kaj svetoval in ti morda povedalza kako odprto delovno mesto, če bi vedeli, kaj približno iščeš in kje.

Probajte Mercator trgovine, tam jih baje manjka, če želite delati.

sem si glih izračunala; povprečno pošljem tedensko 4 prošnje; grem na razgovor 1x tedensko, po telefonu tud 1x tedensko kličem – in tako že od novga leta naprej, službe pa ni:-(((
mercator pri nas nič ne rabi; tuš pravi, da ne rabijo, drugi dan imajo 10 razpisov zunaj, …
ne vem več kaj:-(((

Sej kar se tiče Mercatorja popravici nevem, ampak moja tašča dela v Mercatorju pa pravijo da jih ful manjka, da jih je od novega leta šlo okoli 50 stran, novih pa sta samo dva. In da imajo ful pomanjkanje kadra.Bil je samo predlog.

saj, ni problema; taki predlogi pridejo dostikrat še kako prav;
ampak konkretno me pa jezi tuš; sama osebno imam grozljive izkušnje z njimi:-(((

s tušem imam tudi sama slabe izkušnje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close