Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev služba nedoločen čas-določen čas (bi zamenjale)?

služba nedoločen čas-določen čas (bi zamenjale)?

Je katera tu zamenjala službo za nedoločen čas za službo za določen čas? Zakaj? Sem v dilemi…

Ja sem zamenjala pred petimi leti in mi ni žal. Sedaj imam samo dopoldansko delo, 50% večjo plačo, pa še izkazalo se je, da bi v stari službi delala samo še dve leti, ker sem bila pri privatniku in je zapr l trgovino. Še vedno imam isto službo in še vedno za določen čas.

JA JAZ IN NI MI ŽAL 🙂
V času naših mamic so ljudje imeli službo, ki so se je držali kot pijanec plota, danes pa ima marsikdo del. knjižico poštemplano več kot enkrat 🙂

Jaz sem zaposlena za določen čas in si mislim, da samo pravice do posojila nimam, vse ostalo štima. Pufa pa niti ne rabim in to je to.

******************************************************************************************************** Je juho polil pa jih je slišal : a zdej si pa sit, k boš lačen ...

Pa ni vseeno ali je služba za določen ali nedoločen čas? Meni je popolnoma vseeno. To pri izbiri moje službe ne bi imelo nobenega plusa ali minusa.
Kako se boste potem navadili, ko si bodo delodajalci izborili bolj fleksibilno odpuščanje?

lp,

N.

Jaz sem dobila pogodbo za nedoločen čas in čez mesec in pol dala odpoved, da sem šla v službo za določen čas, kjer sem nato čez eno leto dobila pogodbo za nedoločen čas.

Po mojem danes itak ne moreš več menjati službe brez da bi bil vsaj pd začetka kako leto ali dve za določen čas.

jst. tista za NDČ mi ni bila všeč več. zdelo se mi je, da stagniram in vedno bolj sem imela občutek, da sem neuspešna. brez izzivov, dolgočasno. sedaj sem za DČ, polovični delovni čas. super. manj denarja, manj zapravljanja, več sreče doma.meni je super.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close