kakovosten računovodski servis v Domžalah/Kamniku
Žal vam servisa ne znam svetovati,
mogoče bi vam znali pomagati na obrtni zbornici, ki po navadi ne predlagajo nekoga, v katerega ne zaupajo.
Povprašajte še pri prijateljih in znancih, mogoče pogledate stranke računovodskega servisa in če katerega poznate, ga povprašate kako je zadovoljen.
Obstajajo tudi pogodbe med servisom in stranko- z njo si zagotovite oziroma točno postavite pravila dela in odgovornosti.
Pozdravljeni
Servisa v okolici Domžal ali Kamnika ne poznam. Smo računovodski servis kar nekaj kilometrov oddaljeni od omenjenih krajev, vendar pa delamo za stranke po celi Sloveniji. Kakšno delo za njih opravljamo in v kakšnem obsegu je odvisno od dogovora in seveda pogodbe. Pri nas je mogoče tudi delo na daljavo z internetno povezavo do našega programa. Če vas zanima kaj več se lahko obrnete na moj e-mail xxx.
ZA MOMT
Ja ne vem, kaj ima tale komentar veze z računovodstvom, pa konec koncev ne vem kaj upaš, saj me sploh ne poznaš, da bi lahko imel kakšno upanje za mene.
Namig
Obstaja forum tjavdan, mogoče bo za tvoje komentarje bolj primeren, tu pa pusti prostor tistim, ki bi se radi pogovarjali o računovodstvu.
Lep dan še naprej ti želi PUNKUFER
Ne tako zares vsega jemat. Sem tudi iz tega posla, zato vem, da ima marsikdo že “poln kufer” vsega ob nenehnih zakonskih spremembah. Ta poklic postaja vedno bolj stresen, zato pa je treba obdržat smisel za humor in se tudi malo pohecat. Če si pa to preveč osebno vzel/a, se pa oproščam, ker to ni bil moj namen.
Pa še veliko strokovnih nasvetov!
lp
momt
pozdravljena! poznam racunovodjo v kocevju, zna prisluhnit in svetovat. pri njej sm ze kar nekaj let, racuna zlo mal jst placam 30.05 eur z ddv-jem. je pa res da sm doma s ptuja. tako da me poklice ce kaj potrebuje. posiljam ji po posti. jst sm zadovoljna pa velik je takih. vesela sm da je ona moja rac.vsaj vem da bo narjen tako kt treba. ce te zanima me se kej vpras
Forum je zaprt za komentiranje.