ODPOVED IN NEIZRABLJEN LETNI DOPUST
Pozdravljeni,
Zaposlena sem za nedoločen čas in končujem porodniški dopust, ker v preteklem letu nisem imela možnosti izkoristiti letnega dopusta se mi le ta prenese v to leto, tako imam še cel lanski dopust. Kje me čevelj žuli? Ne nameravam se več vrniti k istemu delodajalcu, želim dati odpoved? Kako to speljati, da mi ne pobere pravice do izrabe lanskega dopusta? Kako pa je v tem primeru z letošnjim dopustom, ga lahko kaj izkoristim ali ne? In še najpomembnejše vprašanje: kdaj dati odpoved, koliko časa pred iztekom porodniškega dopusta, ali za to sploh obstaja zakonsko določilo…?
V naprej lepa hvala in lep pozdrav
Ja, najprej hvala za odgovor vendar moram žal priznati da še vedno ne razumem. Mi je 10 dni dopusta propadlo kljub temu, da v preteklem letu dejansko in iz opravičljivih razlogov nisem imela možnosti koristiti dopust?
Potem pa še, odpovedni roki so mi jasni, kot piše v pogodbi, vendar ali lahko podam odpoved v času ko sem še na porodniškem dopustu[/b][/b] ali moram najprej nastopiti z delom podati odpoved in nato začne teči odpovedni rok?
Brez zamere in hvala
Kakor pravim, 10 dni vam je propadlo, saj morate 10 delovnih dni porabiti v prejšnjem letu oz. bi ga morali, ostalo je možno prenesti, če pa ga vi niste mogli (predvidevam, da je šlo za bolniško pred porodniško), je pa to bolj vaša zadeva. Dopust dobite za počitek med delom oz. zaradi dela, če vi niste niti delala, se res ne morete pritoževati nad propadlim dopustom. V primerih, ko gre, da se delodajalec in delojemalec zmenita, da zaradi narave dela ne bi izkoristili dopust v prejšnjem letu, se lahko med njima dogovori, da se ga izkoristi v naslednjem letu. Tudi v primeru bolniške pred porodniško se je možno zmeniti za prenos dopusta, a to je stvar dogovora. Glede na to, da boste zaključili sodelovanje z njimi, sem prepričana, da se ne bodo želeli dodatno odreči polovico vaše plače zaradi lanskega dopusta.
Odpoved date lahko med porodniško, seveda, ne vidim težav.
Forum je zaprt za komentiranje.