Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo iščem

iščem

Moj mož ima popoldansko obrt in išče ugodnega računovodjo,tudi računov ni veliko,do sedaj je imel 100-120 eur na mesec ,četudi ni bilo dela.

100 € mesečno se mi zdi ugodna cena v kolikor je v to ceno všteto tudi letno poročilo (bilanca, izkaz uspeha, m4 in ostala poročila ki jih je potrbno oddati),

Spoštovani,

Kontaktirajte nas na: info@advice.si in nam pošljite povprečno število mesečnih faktur. Prepričana sem da bomo našli ugodno rešitev za vas.

Lep pozdrav,

Janja

Pozdravljeni,

Prepričana sem, da vam lahko ponudimo vodenje računovodstva precej bolj ugodno, kot ga plačujete trenutno. Za izdelavo ponudbe pišite na provivum@gmail.com

LP,

Maja

za ponudbo pišite na racunovodski servis.katja@gmail.com

za ponudbo pišite na: racunovodskiservis.katja@gmail.com

Pozdravljeni,

V kolikor še niste izbrali računovodski servis vam z veseljem ponudim storitve po ugodni ceni (info.knjigovodstvo@gmail.com).

Veliko uspeha še naprej!

Pozdravljeni!
Če je stvar še vedno aktualna, pri nas opravljamo računovodske storitve in svetovanja, tudi davčno svetovanje in optimizacijo vašega poslovanja po ugodnih cenah s tem da primaknemo še nekaj popusta. Računamo po dejansko opravljenem delu.
kontakt:ukramljak@gmail.com

Priporočam Oriks iz NM – se ti posvetijo, cena zelo konkurenčna, so zavarovani, pa še nagrado GZS v 2010 so dobili.

http://www.oriks.si

100-120€ za ,ne veliko računov’ se meni sliši ogromno.

Ne bi pa sama iskala servisa po tej poti-poslat mail na več naslovov in zbrat ponudbe-analizirat, potem sestanki, na koncu šele odločitev. Če ti računovodstvo ni všeč je težko delat z njimi. Mora bit neka ‘kemija’.
Največkrat se izkaže da nekoga preko linka/imenika dobiš ceneje kot tukaj gor. Eni manjši s.p.ji ki to počno še niso dojeli, da so cene računovodstva v zadnjem času padle. Boljše tudi vzet nekoga, ki ga podjetje redno izobražuje in se takoj javi na telefon…
moje izkušnje.

Torej na letni ravni 1000-1200 eur za popoldanski s.p., ki ga navajate.To je mnogokrat preplačano in nerealno!

Če še niste izbrali računovodstva vam za vodenje poslovnih knjig vašega soproga ponujam bistveno nižjo in realno ceno(mihoci.tatjana@gmail.com).Razliko pa izkoristite za letni dopust.

Kar ne morem verjeti kako nekateri služijo denar.Glede na moje izkušnje tudi pri razvijanju računovodskega programa točno vem, kaj danes zmore sodobna računovodska programska oprema
in vam lahko iz prve roke zagotovim,da taka cena ni normalna.

Lep pozdrav,

Tatjana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close