Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računovodstvo Iščem računovodstvo

Iščem računovodstvo

Iščem računovodstvo za d.o.o., ki je najemnjeno testiranju poslovnih idej, nima zaposlenih in ne prejema7izdaja veliko računov (max 5 na mesec). Iščem računovodstvo z nizkim mesečnim pavšalom ali plačilom po dejansko opravljenih urah.

Išči dalje…

Hvala za tako koristen nasvet. Gotovo si eden pemetnejših v vaši vasi…

Lahko se dogovoriva. Spodaj so moji podatki.

Pozdravljen,

pišite mi, pa vam bom izdelala ponudbo.

LP,
Barbara

bocvirk@yahoo.com

Saj podatko so bolj ko ne znani. Računovodstvo rabim ravno toliko, da me ne bo inšpekcija lovila. Zaradi mene lahko to dela tudi kaka mama v domači kleti…

Roko na srce, ampak kolikor toliko kvalitetni servis, ki se trudi, se izobražuje, gradi na odnosih, ima dober program, ki sledi zakonskim spremembah… si takih strank ne želi…

…kakšna mamca pa sigurno, saj ji tudi tistih 10 eurov mesečno še kako prav pride…

Se strinjam, samo vsak pač išče tisto, kar v danem trenutku potrebuje…

komar66@siol.net
zagotovo bova našla kakšno rešitev

Jao kaj naj rečem žalostno ampak Slovenci so dokazali že zdavnaj da so še vedno balkanci – tako nizkega spoštovanja do računovodij ne boste slišali na zahodu KATASTROFA, SE STRINJAM S TRDITVIJO – KVALITETA JE NA 1.MESTU – IN TAKIM PRIMITIVCEM PRIVOŠČIM, DA JIH LOVI DAVČNA :-))

Potem pa le urno na konja in odjezdi na zahod. Ker si računovodja ti povem, da je to v tisti smeri, kjer zahaja sonce…

HVALA ANDREJ … SI SAMO POTRDIL MOJO TEZO BERI ZGORAJ-1.STAVEK 🙂

Tipičen predstavnik “enodnevnih slovenskih podjetnikov”, ki so najbolj pametni na svetu!

Saj točno to piše tudi v mojem prvem postu. Ali pa si ti morda prebral, da gre za perspektivno podjetje z dolgoročno razvojno politiko?

Pozdravljeni,

Če iščete računovodjo, s katero boste lahko vzpostavili kakovostno sodelovanje tudi na daljavo, se lahko obrnete name. Danes nam spletni računovodski programi omogočajo marsikaj; 24/7 bom lahko spremljala vaše delo, vi pa moje.

info.knjigovodstvo@gmail.com

Kater program pa uporabljaš in koliko računaš pavšal in koliko bilanca

pozdravljen andrej!
za ponudbo piši na e-mail naslov trnovka.g@gmail.com

Boj pozdravljeni,

jaz uporabljam Vasco-super program. Pavšal pa je različen – odvisno koliko je zaposlenih, kakšna pravno-organizacijska oblika je, račun za bilanco je enak mesečnemu pavšalu. Računam pa od 50,00 EUR dalje.

LP,
Barbara

kontakt: bocvirk@yahoo.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close