Izvršba – Nujno prosim za pomoč
Pozdravljeni!
Upravljam svojo dejavnost preko s.p. in plačujem prispevke davčni upravi. problem je nastal, ker sem en mesec pozabil plačati prispevke(malomarnost), nasledni mesec pa sem zopet plačal in potem en mesec zopet nisem. Ni mi sicer čisto jasno kako mi je to ušlo iz glave, skratka dobil sem pismo iz DURSa o davčni izvršbi, ker pa sem imel ta mesec velike investicije sem se odločil, da z tem mesecem 15 plačam prispevke za tekoči mesec in pa še za nazaj tisto kar je od izvršbe, v soboto pa sem dobil priporočeno pismo, ki ga sicer še nisem šel iskat na pošto in se mi zdi da bo pisalo da bodo terjali iz računa(ker se mi je to že enkrat zgodilo). Stvar pa je v tem, da sem zaradi investicij prejšni teden dvignil denar in na računi ni zadostnih sredsev. Predvidoma bodo na računu nekje v torek in če bodo prej naredili terjatev, je kakšna možnost da me davkarija zaradi tega sankcionira oziroma mi lahko zato predlaga stečaj? Drugačeprihodki niso slabi in vse funkcionira, samo sem zakrbljen ker me je pošta presenetila tik preden sem želel dolg poravnati.
Prosil bi za čimhitrejši odgovor. Hvala
Forum je zaprt za komentiranje.