Porodniška
Sem imela podoben primer, ko je zaposleni 1/2 upokojen, 1/2 pa dela (se je ponovno aktiviral v delovno razmerje).
V bistvu je potrebno razčistiti, kdo je glavni delodajalec in kdo drugi delodajalec. Glavni delodajalec upošteva vse olajšave in dohodnino obračuna po lestvici, drugi delodajalec pa olajšav ne upošteva, dohodnino pa upošteva po 25% stopnji.
V mojem primeru sem našla rešitev, da smo mi glavni delodajalec, ne vem pa 100%, kako je v vašem primeru. Naj bi obstajalo neko pojasnilo na Durs-u o tem, kako se določi v teh primerih glavni delodajalec, vendar ga moram poiskati. Se bom potrudila.
Sem pobrskala in vse kar sem našla je naslednje:
– opredelitev glavnega delodajlca najdemo v 127. in 128. členu ZDoh-2
– natančnejšo opredelitev pa najdemo v pojasnilu MF, št. 424-08-152/2004, 29.12.2004(http://www.durs.gov.si/si/davki_predpisi_in_pojasnila/dohodnina_pojasnila/dohodek_iz_zaposlitve
/dohodek_iz_delovnega_razmerja/glavni_delodajalec_po_zakonu_o_dohodnini/),
kjer pravijo, da v primeru, ko se nadomestila in drugi dohodki iz naslova obveznega inv. zav., obv. zdrav. zav, obv. zavar. za primer brezposelnosti in za starš. vastvo izplačujejo zavarovancem neposredno in ne prek njihovih delodajalcev, izplačevalci teh dohodkov veljajo za glavne delodajalce.
Po tem mnenju vi ne bi smeli upoštevati splošne olajšave, osebne olajšave za invalide oz. osebe nad 65 let in posebnih olajšav za vzdrževane člane.
Forum je zaprt za komentiranje.