delo v revizijski hiši
Malo se razgledujem po novi službi. Že od nekdaj me je zanimalo delo revizorja. Takoj po faksu, pa sem se odločila najprej ustvarit dom in družino in sem se zaposlila v gospodarstvu.
Sedaj z dvema otročkoma, hišico,5-imi leti delovne dobe (delala v financah; računovodstvo in kontrolingu) in dobrimi 29 leti me pa vleče da bi koj poskusla.
Pa me zanima, če je katera tu, ki to dela. Ali je težko priti zraven, a je bolje začet pri kakšnih malih firmicah, al poskusit kar pri teh ta glavnih? Mislim, na svojih internetnih straneh imajo kar obrazce za prijavo, obljubljajo svašta,..
Kako pomembno je znanje tujih jezikov (če se zaposliš pri Deloitte, KPMG, Pricewaterhousecoopers)?
Hvala
Imaš zelo dobro osnovo, zato ti ne bi smelo biti težko priti zraven v Velike štiri. Angleški jezik je že treba znati zelo dobro. Na njihove obljube pa se nikar ne zanašaj preveč, to ti povem iz izkušenj. upam pa, da veš, da delo revizorja pomeni večinoma delo več kot 8 ur plus vožnje po celi Sloveniji. Ni vedno in povsod tako, večinoma pa je in družina lahko zelo trpi.
Radovedna, a si delala (še delaš) pri katerem od velikih štirih?
Kako izgledajo testi, a je razgovor v angleščini? Kakšna je plača začetnika, verjetno si na začetku asistent al kako?
Izpit lahko greš pa delat šele po dveh letih del. izkušenj?
Sicer imam še veliko vprašanj, če si mi pripravljena dati kaj več informacij ti napišem mejl.
Radovedna, a si delala (še delaš) pri katerem od velikih štirih?
Kako izgledajo testi, a je razgovor v angleščini? Kakšna je plača začetnika, verjetno si na začetku asistent al kako?
Izpit lahko greš pa delat šele po dveh letih del. izkušenj?
Sicer imam še veliko vprašanj, če si mi pripravljena dati kaj več informacij ti napišem mejl.
Forum je zaprt za komentiranje.