Knjigovodja/računovodja išče delo!
Pozdravljeni!
Trenutno sem še študentka, s 1. oktobrom bom izgubila status in se moram zaposliti ali prijaviti na zavod za zaposlovanje kot brezposelna oseba. Končano imam srednjo ekonomsko šolo in končujem EPF, smer Računovodstvo, VS. Do konca mi manjka še 1 izpit in diploma. Prihajam iz Maribora. Sem brez vsakršnih izkušenj v računovodstvu in knjigovodstvu. Razna pisarniška dela sem že opravljala.
Iščem delo knjigovodje v bližnji ali daljni okolici Maribora. Če kdorkoli ve ali ima tovrstno prosto delovno mesto vas prosim, da mi sporočite kontaktne podatke, na katere se lahko obrnem s prošnjo za pridobitev zaposlitve.
Lahko mi pomagate tudi z idejami, kam naj se še obrnem, da bom našla svojo prvo zapolitev. Najbolj me skrbi to, da sem popolnoma brez izkušenj, časa za učenje pa nima skoraj nihče.
Skozi ves čas študija sem opravljala razna dela preko študentskega servisa, pa tudi učim se zelo hitro!
Vsem hvala za pomoč in lep pozdrav!
Danes sem še absolventka do 30.9.2006, potem pa … Res bi potrebovala službo, karkoli, seveda pa bi najraje delala nekje v računovodstvu, knjigovodstvu, ker se v tej smeri tudi izobražujem. Do konca študija (VII. stopnja VS, EPF, smer računovodstvo) imam še 1 izpit in diplomo. Končano imam pa Srednjo ekonomsko šolo. Stara sem 22 let. Imam pa kar nekaj izkušenj z administrativnimi deli preko študentskega servisa.
Lep pozdrav!
Mlad lahko “špekulira” in z nizko plačo pride do praktičnih izkušenj, saj za konkretno omenjeno delo (birokratsko delo ) ne potrebuješ nekih posebnih znanj i n izkušenj.Mladenka le pogumno na trg delovne sile, prvo leto pa se ne zanimaj za plačo ampak samo za delo.
Tebi pa je za preživetje tvoje družine plača sigurno vedno “premala”, kasneje pa bo obema plačo diktiral trg.
Sem popolnoma druge stroke in ta dela si opravljam sam brez vsakih težav.
Hvala OBI!
Zaposlitev iščem ne glede na višino plače, ki bi jo za to dobila. Če mi bo delo seveda prineslo neka nova znanja in izkušnje. Lahko je čisto osnovna minimalna plača, tako kot je rekel OBI!
Prosim, če ve kdo za kak računovodski servis ali kaj podobnega, kjer bi jih prav prišla še kakšna pridna roka!
Sem iz Maribora, prevoz v okolici Maribora ni problem.
Lep pozdrav!
Vesna
Forum je zaprt za komentiranje.