Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem LAHKO SI UVOZITE SAMI AVTOMOBIL-CENEJE

LAHKO SI UVOZITE SAMI AVTOMOBIL-CENEJE

Pozdravljeni,
želim vam ponuditi svojo možnost, v kolikor kupujete avtomobil, vam z zelo nizko provizijo pomagam do uvoza avtomobilia in sicer tako, na voljo vam dam internetno stran licitacij (Arval, LeasePlane, …) na teh straneh si lahko vsakodnevno oglejujete na 100 novo dodanih avtomobilov, kateri so pregledani in podrobno so opisane napake in vse slabosti, ki jih avti imajo ali pa tudi ne, zelo podrobni opisi, ko se odločite za avto, vam lahko redno posredujem kakšna je cena, kdaj se licitacija izteče in vi določite, do kakšne cene vam je avto vreden. Ob tem vam izročim original račun, ki ga oni zaračunajo lahko vam organiziram prevoz ali si sami, ob tem tudi vidite vse račune, tako da ga dejansko plačate po nabavni ceni, jaz si pa zaračunam provizijo ob nakupu. Nudim vam vso pomoč, vas sproti obveščam. Nakup je varen in sami lahko izbirate med tisoče avti. Pred nakupom se tudi preračunajo vsi stroški, kolikšna bi bila končna cena avtomobila (-ddv, DMW, prevoz, provizija). Te dražbe imajo tudi garancije na avte in na navedene napake, tako da je zelo zanesljivo in so svetovno priznane dražbe, ki jih vsi poznamo. Imam s.p. in se ukvarjam z uvozom avtomobilov, želim da je nakup pošten in to je moje vodilo že leta.
Več informacij dobite na 040-160-710

kdor se sam hvali je bolj tko, hehe.

a spletne strani svoje nimaš?

upam, da se javi kakšna stranka tle ki bo povedala mnenje.

Ne, se opravičujem, če ste narobe razumeli, ne hvalim se, to je način preživetja pač se bolj z nižjo in vsem dostopno provizijo zadovoljen. Ja je spletna stran, ker imava z ženo skupno podjetje in še opravljava drugo dejavnost čiščenje in urejanje okolja. Tu je pa spletna stran: http://www.liansa.si . Na takšen način pa sem na novo pričel delati, ponavadi sem si zalogo ustvarjal, sedaj pa niso ravno tako lepi časi in pa ne delam tako na veliko, da bi potem imel za večje število ljudi vse doma, če me razumete. Upam da sem razjasnil. lp

srečno. ljudje imajo predvsem težave pri takih zadevah glede zaupanja.

Je ta način majn riskanten, kot pa da ga že uvoženega kupiš pri nas. Dosti ceneje je, na kilometre je garancija, v večini so vsi avti servisirani pri pooblaščenih servisih, kupi se avto po tisti ceni, ki je navedena pri licitaciji, vse je lepo vidno, jaz na koncu napišem račun, pri katerem zaračunam svojo provizijo, ki pa je še vedno veliko bolj ugodna, kakor da bi šel direkt do prodajalca, kajti nekateri imajo nabito po 1000 ali še več zaslužka, tako da…
Jaz nikogar ne silim, imam kar nekaj kupcev, ko sem pričel delati na takšen način, sem v dveh mesecih moral uvoziti že osem avtomobilov, kar pa je za mene zelo vredu. Tisti ki pa so skeptični, pa je boljše, da ne kupujejo avto na ta način, ker je brezveze. Prej sem si pač zalogo ustvarjal in jih preko avto neta prodajal, sedaj jih pač po naročilu pripeljem dol. to je to in nič drugače.

Jaz se še kar držim reka, če je denar, potem raje novega. Če ga ni, potem pa je žal treba čarati z rabljenimi.

Ja vročična, tudi jaz se strinjam :), vendar če je le denar.

Treba delat pa bo.

prosim ce me kontaktiras na mail: vozilodkup@gmail.com rad bi videl ponudbo mogoce se pa kaj dogovoriva

LP

Tel.: 051/259-653

http://www.odkup-vozil.eu

Pozdravljeni, ali še uvažate avtomobile? lp

Pozdravljeni,

jaz vam lahko pomagam pri uvozu avtomobila. Sam sem uvozil že preko 10 vozil (nekaj zase + nekaj za sorodnike, prijatelje itd…). To mi je bolj za hobi, kot služba….

Lep pozdrav

Telefon za kontakt?

pišite mi na jan.kenda@gmail.com in vam tam posredujem telefonsko.
Lep pozdrav

New Report

Close