Ti nedeljski vozniki me spravljajo ob živce!!!!!!!!!!
Pa kaj je folku, ki očitno samo ob nedeljah pelje svoj avto “na sprehod”???!!! Kako jih ni sram, ko vidijo, da imajo za sabo kilometersko kolono, ker peljejo 45 do 55 km/h, na cesti, kjer se lahko vozi 90 km/h???!!! Pa niti slučajno se ne bodo ustavili na kakšnem prostoru, da bi ostale voznike spustili naprej, ampak se cijazijo in cijazijo, prehiteti se jih pa skoraj ne da zaradi gostega nasprotnega prometa!!!
Ne rečem, da vozim za traktorjem, ampak če nek šofer vozi tako po polžje, po mojem mnenju ne spada na cesto!!! Kje je policija, da bi take polže odstranila s ceste – ker povzročajo živčnost pri vseh ostalih voznikih in gre marsikdo prehitevat takega polža, spravlja pa s tem v nevarnost vse udeležence v koloni!!!
Mislim, danes sem naletela na par takih počasnih drekačev in ne vem, kaj naj si mislim. Pa da ne bo kdo mislil, da so taki seratorji samo stari dedki ali stare mamce! Kje pa, če človeku uspe prehiteti takega polža, vidi, da je za volanom “sprehajanega avta” tudi kakšen mlad fant, mlada ženska, moški v najboljših letih ipd. Skratka, bilo bi smešno, če ne bi bilo tako žalostno, da takih polžev nihče ne ustavi in jih ne pošllje nazaj v avto šolo!!!!!!!!!!!
Pa dobro, jaz nedeljce še nekako zastopim, mi pa pritisk dvignejo čvekači na mobitelu, ki drekajo po cesti 50, 60 … ko se pa zmenijo, pa gas, ampak seveda šele takrat, ko so se gospoda lepo v miru napomenkovali do sitega. Take bi jaz ganjala, da bi bil joj. Isto na semaforju. Že zdavnaj zelena, on/ona je pa vendar sredi preveč pomembnega pomenka, verjetno ravno posvet z Obamo, kaj naj naredijo glede Gadafija.
ČISTO VSAK, ki se je zdaj oglasil in pisaril, je totalni kreten v prometu!!
Ste pokazali svojo kulturo? Znanje?
KOMU VSE VI GRESTE NA QRAC??
Na cesti so stari (jaaa, z babico vozita na ‘poslednje’ izlete, mularija k je ravnokar naredila izpit, potem so divjaki ala DRRR, pa pametne mone……….
Vmes pa nekaj kulturnih voznikov!!!
Vsak od vas zgoraj misli da je COOOOLLL VOZNIK??
Hahahahahaha. Daj poglejte se v ogledalo in še enkrat preberite, kaj pišete.
VI VSI STE KRIMINALCI NA CESTI ! ! ! Če še niste naleteli na mino, na kazen………
imate PROKLETO SREČO. Spet ste se srečno pripeljali do doma……..ampak vsi živčni, razpizdeni………
VI NISTE ZA NA CESTO!! Nesposobni ste!
No, zdej mi razloži, kako naj bo človk popolnoma kul, če gre ob polsedmih zjutraj iz Domžal proti Ljubljani in se na LEVEM prehitevalnem pasu USTAVIŠ!!!!!????? Dobr vem kako do tega pride ampak tle je glavni razlog nesposobnost vključevanja na AC in sama vožnja po AC(menjavanje pasov, gledanje v špegle, primerno visoka hitrost, itd,..)…pa tle govorim o hitrostih od 90-110 km/h, da ne bo pomote…
Pa kaj popizdevaš, če je nekdo neiznajdljiv, štorast…….
Malo treme, mogoče prvič na tem izvozu……….ali pa:
– najbrž ‘stari oča’,
– mama ki gre k težko bolnemu sinu v bolnico
– kšn študent na ful pomemben izpit
– kšna mona z depro na antidepresivih
– TI prbit k kanta………..
Vsega in svašta je na cesti. Plus tega še različni avtomobili, različno poznavanje cest, različna sposobnost (med zdravimi)…………
NOOOOO, PA SMO TAM. DA VI DELATE KAOS, KER NE RAZUMETE NIČESAR, RAZEN SEBE!!
Mene je na cesti najbolj strah, točno takih razbesnjenih šoferk kot si ti….
Ker, najprej naletijo na nekoga, ki ne vozi po ‘njihovo’, potem pa delajo vse, ampak čisto VSE, da dokažejo, da imajo: boljšo makino, boljše sposobnosti, da so bolj pametni, bolj….. skratka svoj glupi EGO, furajo do maksimuma, in pri tem TOTALNO spregledajo, da so še vedno na cesti….
Draga razbesnjena, preden naslednjič popizdiš na cesti pomisli, da nisi edina, da so na cesti, tisti, ki so počasni iz 1001 razloga, o katerem ni pomembno razpravljati, dejstvo je, da občsano vsi naletimo na ‘počasnele’ in za njimi itak vozimo največ nekaj minut, ker bodisi lahko mirno in varno prehitimo tega počasnelota, ali ta počasnelo zavije, desno ali levo…
Torej, malo razumevanja in mirno kri za volanom, svoje živčeke raje kravžlaj s čem drugim, kot s to bedarijo…..oz. vprašaj se, kaj za vraga hočeš s to svojo nervozo na cesti doseči?
Jaz sem tudi nedeljski šofer in verjetno tudi za mano kdo kdaj preklinja. Saj potegnem tudi 90, ampak če nisem sigurna, vozim raje bolj počasi. Zakaj? Ker v nasprotnem zaradi manj izkušenj reskiram karambol, potem si mislim, raje bolj počasi, kot na britofu pristat. Se mi zdi pa nujno in to vedno naredim, če se za mano nabere več kot dva, tri avte, se umaknem, da speljejo naprej. malo več kulture na cesti pri dobrih in nedeljskih šoferjih, pa bo tudi manj jeze!
Spet en “dirkač”, ki ga vse moti, kar se ne giblje malo hitrje od njega.
Pa človek!!! Nisi sam na cesti! Tako kot ti, se lahko giblje tudi nekdo drug!!
Kaj te tako živcira – PREHITEVANJE? Če res ne moreš varno prehiteti, se ustavi na prvem parkingu in pojdi scat!
Še 1x – veš komu greš ti vse na qrac, ki imajo 300 konj pod ritjo, ki se ti pripopajo za rit, blendajo, hupajo….
TUDI TI NISI ZA NA CESTO!!