Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem vožnja športnega avtomobila

vožnja športnega avtomobila

Ugodno prodam kupon za :

Adrenalinski paket z vožnjo športnega avtomobila za 2 osebi na Češkem
veljavnost 30.6.2013

http://www.kolektiva.si/ljubljana/80-popust-na-voznjo-s-super-sportnim-avtomobilom-2-nocitvi-z-zajtrkom-za-2-osebi.html

baje je bolj tko slaba izkušnja…

Bila osebno in je bilo super. Adrenalin ful. Vozila Lambota.
Žal 2. kupila za darilo in se ni izšlo.

tudi v slo to lahko izkusiš

za koliko prodaš kupon?

Po najini dobri izkušnji kupila hči za fanta.
Pravi, da proda za 100€.

Kje v Sloveniji pa lahko to izkusiš? Jaz na internetu žal nisem nič našla. Hvala za odgovor.

Lp,
Nina

Jaz bi pa vozil kakšnega Porscheja 911 Carrero.Pravzaprav Porsche 911 GT2 RS.

V sloveniji poglej za klub burya.eu … oni to rentajo.

Lahko voziš dirkalnega porša GT2 pri ekipi LEMA z domžal. Vendar boš moral najprej poskusit dirkalnega grande punta ali vsaj clia cup, da ti bodo potem zaupal porša. Pa seveda edino na dirkališču ga boš lahko vozil 😀 Hodijo pa večinoma v Adrio pa na Grobnik. Tu na forumu dobiš kar nekaj info o njih… Franko je eno temo o njih odprl.

Hvala za odgovore 🙂

Saj takega Porscheja sploh nebi hotel voziti po cesti.No,če bi bil premožen bi si ga kupil,ne nujno ravno tega,ampak bi bila že običajna Carrera s 400 KM super in bi ga vozil po cesti.V tem primeru pa bi ga hotel fajn pritisnit,kar pa na cesti nebi bilo zanimivo in varno.

Raptor če si zagret ti toplo priporočam da kontaktiraš tole ekipo da te spravijo v vsaj clia Cup… Dirkališče ti je zakon, ti pravim.

Odvisno,koliko pa stane?

R8,si ti res lastiš tega Audija,ali si se kar tako poimenoval tako?

Pozdravljeni
Mene pa zanima izkušnja nakupa kupona preko spletnih strani za vožnjo na Melku ali v Udinah.
Je to res kar ponujano? Je kdo že probal?
Hvala za odgovore.
lp

New Report

Close