avto smrdi-moker tepih…
Enkrat mi je prišla mokrota v notranjost avta – tepih spredaj je bil prepojen z vodo. V dveh, treh dneh sem ga res, res dodobra presušil. Od tega je že več kot leto dni, pa še vedno ostaja v avtu neprijeten vonj. Me moti, zelo. Avto je star komaj tri leta. Prej sem imel 12 let star punto, in ko sem ga prodal je še vedno dišal kot nov. Zato me lahko razumete, da me res moti ta postan, zatohel vonj, ki izhaja iz tepihov. Bi mogoče pomagalo globinsko čiščenje v avtopralnici? Ima kdo izkušnje?
Priporočam, da se avto temeljito globinsko očisti predvsem v delu kjer je bil namočen z vodo. Ker se avto takrat ni dobro presušil oz. lahko da kje tudi zamaka se je smrad zažrl v tepihe. V kolikor ste iz Ljubljane se lahko oglasite v naši pralnici in bomo pogledali kaj se da storiti.
Damijan
051 670 751
Avto čarovnija, PE Celovška 492, LJ
če ste imeli namočene gornje tepihe in jih posušili..
..je to najmanjši problem..
..ki pa seveda ni cel problem..
..verjetno vam je kje zamakalo in se je napojila IZOLACIJA v tleh ..
..le te pa ne morete kar tako posušiti..
..je potrebno vse dati narazen..
..in ko se enkrat ustvari ta vonj ga ne boste več dobili ven..
Spoštovani,
zelo učinkovito čistilo oziroma BIO AKTIVATOR je ZIM BIO SPRAY. Gre za čistilo, ki vsebuje mikroorganizme, ki se prehranjujejo z orangsko nečistočo itd….pri razgradnji le te pa sprošča prijeten vonj. Za zdravje je ne nevarno in lahko ga uporabljate na vseh površinah (jogij, avtomobilski sedeži, klime, sanitarije….)
http://saneco.d-o-o.si/artikli/artikli/218-zim-bio-spray.html