kupujem hrošča
Jaz sem si lastil hrošča,ker pa nisem preveč tehnični tip ne vem točno kaj naj napišem.Sicer ne vem ali je bilo pri mojem kaj narobe z dovajanjem gretja na šipe ali kako,toda neko hudo mrzlo zimo,ko smo bili štirje ali 5 v avtomobilu,pa vsi dihali,se je ta kondenz nabiral na šipi in je vse zmrzovalo na notranji strani,tako da sm komaj kaj ven videl,mi je sopotnik ves čas šipo brisal.Pa tudi dostop do akumulatorja ni kaj preveč priročen,nahaja se pod zadnjim sedežem.Pa včasih je bil osvinčen bencin,zdaj pa ker tega ni več se kupuje neke dodatke za med bencin,to sem že jaz počel pred kakimi 13-imi leti,ko sem si ga kot prvi avto lastil.Trenutno se nič drugega ne spomnim,če imaš pa še kakšno vprašanje pa vprašaj,če bom vedel bom odgovoril,če pa nebom vedel bom pa napisal,da nevem.
Pozdravljeni,
hvala za odgovor.
V mislim imam predvsem, kako izbrati relativno ohranjen avto za neko pametno ceno. Se pravi, da ne kupim mačka v žaklju v smislu preveč rjastega avta, kjer bo potrebno vložit bistveno več kot pravi prodajalec. Se namreč ne spoznam na “trike” med ogledom avtomobila:-) Moža pa ne morem zraven ravno peljat:-)
Pozna kdo koga, ki prodaja kakšnega hroščka?
Hvala, lp
Manja
Včasih je bil zelo dober portal na to temo starodobnik.net. Preverite tam za malimi oglasi. Se vsi med seboj praktično poznajo.