Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem izpušni lonec audi a4

izpušni lonec audi a4

a kdo ve kolko je zamenjava lonca, ker mi je začel ropotati aspuh in mislim, da je za zamenjati lonec
kolko je cena takega dela z materialom, in ali je lahko rabljeno to, ali mora bit lonec nov.

Ker jaz bi ga šel iskat na en avtoodpad, in to zato ker sem zadnjič vzel štarter na avtoodpadu in se je izkazalo, da sploh ni biv štarter, ampak akomulator ni dovajal dosti elektrike za zagon motorja, in bi sedaj ta štarter zamenjal za izpušni lonec, ki je gotovo ista cena na avtoodpadu kot pa štarter ki sem dav 40eur, za njega, da bi samo zamenjal za lonec izpušni, ki je gotovo prvi zanič ko je biv tovarniško montiran lonec.
Potem je samo delo še, da se to zamenja, to pa ti lahko tudi kakšen znanec zamenja lonec saj ni težko.
lp.

naredi tko kot si napisal. zamenjal ti ga bo za 50 eur kak mehanik.

Samo ko sem avto prižgal, se je zvok slišal spredaj, ali je mogoče to sprednji lonec ali kaj drugega, pa sej drugega itak ne mora bit, če se sliši tako, kot, da bi biv notri kakšen športni filter za športne avtomobile tak zvok
To pa lahko zamenja kdor koli, kdor se malo bolje spozna na avtomobile in je npr samouk,
Avtomehanik bi pa itak računal dosti ja, kakšen znanec pa polovico tolko ali še to ne.

itak pa se potrebuje samo švasa aparat al kako se tem že reče.
Pa da se odreže in to je to, pa samo novo oz, drugo gor, pa nazaj zašvasati.

Kaj pa, če sploh to ni za zamenjati, lahko je notri samo kakšna luknja ki se zašvasa, ali je to možno, pri vseh primerih ali ne, ali pa da zaenkrat čez kakšen plehek in zašvasa.

saj sedaj, v resnici pa je biv to samo spoj spredaj pri eni cevi in se je tako slišalo.

New Report

Close