Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem kaj kupiti VW ,TOYOTA ali OPEL

kaj kupiti VW ,TOYOTA ali OPEL

Kaj po vaše kupiti VW touran ,Toyota Corolla verso ali Opel Zafira seveda v mislih imam enoprostorca rabljenega prevoženih nekje do 40000 km z diselskim motorjem.Gledam na ceno nekje do 15000 eur.
Če mogoče kdo ve za kaj konkretnega prosim za priporočilo.Vozilo je lahko tudi uvoženo .

od teh je najbolj zanesljiv VW… pol opel , pol pa toyota. to je moje mnenje. čeprav tuje strokovne revije v zvezde kujejo še zmer te toyote.

tourana bi jaz vzela. Sicer pa odvisno od ohranjenosti modela ki ga pač imaš možnost kupit, ker načeloma so VW kar zmučeni avti ko se prodajajo.

Kratko in jedernato: VW touran!!!

Samo opelice ne! Razen če imaš rad nenehno prižgane opozorilne lučke po celi armaturki. Hehe.

Moj glas za VW.

Opel, vendar če je dobro ohranjen in redno servisiran!

Vizualno mi je najbolj všeč toyota, ampak samo zunaj, notri je plastična preveč.
Najbolj pa bi zaupala VW, žal, čeprav je grd.

Toyota je res preveč plastična notri, kar hitro začne škripat.

VW in Toyota sta po kvaliteti oba OK, in primerljiva. NE MOREŠ pa primerjat poleg Opla, ki je res KRŠ. PRedlagam da se odločiš glede na tvoje počutje in izgled vozila med VW in Toyoto.

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

Če se že odločaš med VW in Toyoto potem raje VW! Toyota ima trdo plasitko, vse deluje čip, bencinarji potratni, dizli pa tut. Da ne govorim o rezervnih delih ki jih je težje dobiti kot za VW ki so na vsakem koncu. VW je pač za zihr ljudi.

New Report

Close