Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avto žarnice

avto žarnice

enkrat sem šel v trgovino po žarnice, hotel sem zarnice ki oddajajo belo svetlobo ne tisto navadno, ki ima vsak avto, dal mi je žarnice, ki svetijo belo, ko pa sem dal te žarnice spredaj v luči pa je svetilo ravno toliko kot prej, vglavnem si moral kar gledati en cajt v tisto svetlobo, da si opazil sploh kakšno razliko, vglavnem jaz je nisem, samo dražja je bila.
Hočem imet led žarnice, da sveti res prava bela svetloba notri in me zanima ali jih prodajajo v vsaki avto trgovini ali mora bit prav tuning trgovina z avtodeli, pa, če res sveti potem belo to, kot led svetloba
pa koliko je kaj cena takih led žarnic.
lp.

http://www.avto.net/_OPREMA/results.asp?oglasrubrika=7&oblika=72&model=7221 tule maš ponnudbo in mislim da boš moral menjat cel žaromet.

Ne metat denarja stran. To ti je samo šminka! Zaradi recimo kratkih luči se porabi goriva več le 1dl/100 km! Ti povem po lastni izkušnji, ko mi je sonce v faco svetilo : vse avte s prižganimi kratkimi sem dovolj zgodaj videl, le avto s prižganimi samo LED-icami v žarometih, ga pa nisem videl dokler mi ni prišel že čisto preblizu!

Lahko kupiš LED žarnico… poguglaj je kar nekaj spletnih trgovin. Preveri če paše v tvoj avto.

ali se lahko take led podolgovati diodi led vgradita v audi a4 letnik 1998, ali pa okrogli, pa se to potem priključi, ali se dobijo lahko tudi led žarnice kje, ne cev komplet tega.
lp.

vglavnem, je čist brez veze menjavti cev žaromet, če se lahko dobi žarnica led, in ali se dobijo za ta avto audi a4.

verjetn se dobijo. google it

New Report

Close