deutschland
Tukaj me nekaj zanima, za dizelske motorje.
Malo gledam na avto net, za dizel audi4 letnik od 2001-2003.
In imajo vsi ti letniki tam okoli po 200 tisoč kilometrov govorim za kakršen koli audi ta letnik ki je omenjen,, tako da dizle ti ne dobiš npr, da nimajo tam okoli 200.000 kilometrov ali več, ta letnik, razen če se kupi malo novejši avto, to pa je že skoraj nov in je tam okoli 12.000eur.
Tako, da me zanima glede dizlov s toliko kilometrov, audi, drugače pa itak, če greš ti na ogled nekega avta s toliko kilometrov, pa, če se že malo zapelješ tam nekam, takoj vidiš ali je dizel bil vdrževan, oz, se gotovo sliši, če je turbina kaj uničena, ne verjamem, da tisti ki imajo avto na dizel, da ne menjajo olja, pa da ga nič ne vzdržujejo, če ne turbina gre že, če je avto star 3 leta, če ne delaš, z njemu tako kot zahteva dizel.
Glede toliko kilometrov čez 200 tisoč, pa to mislim, da ni ne vem kaj, sej nemci imajo dobre dizle, bolj problem je, če npr, kupiš dizla iz kakšne druge firme, s toliko kilometrov npr iz kitajske, ali pa francoz, ali pa kaj takega.
za audi s toliko kilometrov se mi pa ne zdi ali pač, ne vem.
Rabim natančne odgovore za to.
In še za konec, koliko kilometrov ima lahko en tak audi dizel, ali jih ima lahko okoli 500 000, sam en primer dam.
In ali ima dizel lahko kakšne probleme, če ima že toliko kilometrov za sabo, tudi če je bil redno vzdrževan in servisiran.
Hvala za ves podroben odgovor o tem.
lp.
Letniki od 2001 do 2003 imajo v večini (ne vsi!) veliko več kilometrov kot jih prikazuje števec. Drugače so v večini motorji v teh znamkah Avtomobilov vzdržljivi in varčni. Motor ob rednem servisiranju in normalni vožnji zdrži brez kakršnih večjih posegov 500.000 km in več. Težave ki se na dolgi rok pojavljajo so kot si že sam omenil turbina, potem šobe na motorju, egr ventil, težave z menjalnikom. Zelo hitro se prepozna utrujen motor že po zvoku (kakšno čudno cinglanje, potem preglasno žvižganje turbine) tudi pri izpuhu če kadi konstantno in ne samo pri pospeševanju… Ampak dober prodajalec to z lahkoto zakrije. Predlagam da greš kupit avto skupaj z mehanikom, ki bo vozilo med drugim pregledal z avto-testerjem in merilcem laka, v vsakem primeru pa svetujem tehnični pregled avtomobila. Po kakovosti so primerljivi (nekateri pravijo da so tudi boljši) Japonci vendar pa je pri njih vzdrževanje in rezervni deli dražje. Želim ti veliko sreče pri nakupu in veliko varnih ter poceni prevoženih kilometrov.
to ti je tale http://www.1poleposition.si/
nek metod dela tam in je res prijazen in ustrežljiv.
Ma vsi ti avti nad 10 let so stara šara,razen tisti, ki so starejši od 30 let, ko spet neko vrednost dobivajo. Pa še ti morajo biti obnovljeni, da so kaj vredni. Karkoli starega kupuješ je možnost da se ti pokvari, crkne in potem plačuješ na veliko za popravila. Kakor vidim po tvojih postih nimaš veliko pojma o tem in te bodo kmalu nategovali še mehaniki z raznimi kao dragimi rezervnimi deli.
Kupi raj nov avto na leasing. Verjemi, zate je boljš tko. Bo na začetku dražje, ampak boš potem zadovoljen.
Res ste smešni STARA JAJCA ali ŠARA to je zelo širok pojem ….
Nekomu ni problem dat 20.000 EUR + lizing vzet plus plačevati ne vem kakšna zavarovanja …. res ni težave pač dobro se pelješ in finančno pač obvladaš situacijo pa je vse lepo pa prav.
Mislim da je bil tukaj post odprt kakor pravite zaradi …starih jajc oz šare… zakaj pa se ne bi nekdo vozil za dva al pa tri jurje s čim manj stroškov če mu to ustreza.
Tako da stara jajca pa šara so lahko za nekoga avto star dve leti ali pa deset let.
Vaši komentarji so mal mimo… zakaj nekomu ne bi pomagali če lahko!
Varnost ni nikoli poceni. Moraš imeti denar za novo in še razna zavarovanja. Stare kripe za drobiž so pač tombola. Pa naj bodo še taki nemci (ki to v resnici sploh niso), dizli in ne vem kaj. Ampak nekateri tukaj očitno mislijo, da lahko življenje okoli prinesejo in nekako dobijo garancijo brezhibnosti za drobiž. Forget it!
Tudi tisti predlogi o mehaniku, ki naj bi na terenu preverjal ponudbo, niso najbolj realni. Najprej je težko dobiti majstra, ki bo imel čas vsak dan hodit zraven od enega prodajalca do drugega, pa tudi, če že bi, nima rentgenskega pogleda, da bi videl v notranjost motorja in drugih sklopov. Rabljena kišta bo vedno povezana s precej tveganja. Če nimaš živcev za to, kupi novo ali pa se raje poslužuj javnih sredstev prevoza.
Zanima me še nekaj samo glede bmw serija 3 320d, dizel, letnik od 1999 do 2002, in za audi a6 1.9, ali 2.5 motor.
Pa naj odgovori kdor hoče.
Drgače me sploh ne zanimajo avtomobili dragi za 20.000eur, pa tudi če bi imel na mesec 2000eur plače, ker je to predrago, ker avto hitro izgubi vrednost, pa še to, kdo pa je reku da nov avto nima nubenih popravil, mogoče še več kot pa rabljen avto.
No zanima me za ta bmw ko je omenjen zgoraj in za audi,
Zakaj je bmw ta letnik bolj poceni, kot pa audi a6, ko gledam na avto net, je bmw okoli 3600eur, audi isti letnik pa je blizu 4500eur.
Glede teh bmw vidim, da je bilo tukaj veliko omenjenega gotovo že.
Zanima me za dizel tega bmw ja, kakšno je vzdrževanje, pa kakšni problemi so lahko, če ima že tam 200.tisoč km, govorim samo za bmw, na splošno za dizel me zanima, ta letnik, pa kardan za zadnji pogon, kako je s tem pri teh letnikih, pa cena zakaj je nižja od nekaterih audijev, ker pravijo da je bmw bolši od znamke audi itd.
Pa ne mi spet govort, stara jajca in je lahko cev kup problemov, sej vem, da je lahko in to pri vsakem, zanimajo me pač za bmw še kako se tak avto kaj obnaša, ta letnik, ali je tukaj mogoče problem v ceni, lahko če je nižja od audi in ima lahko več problemov al kako. hvala
No naprej pa me zanima še za audi tale motor 2.5, 110kw, in 150km.
Zakaj se nekje govori, da to niso dobri motorji, zakaj niso, govorim pa o letniku ki je že zgoraj omenjen.
Ali imajo slučajno ti motorji probleme v turbini al kako, pa z motorjem na splošno ali kaj drugega.
Pa ne spet ja stara jajca ki to sploh niso, da je problemov kolikor hočeš, ker to ni nuben odgovor.
Vsi tudi ne kupujejo avte za 20.000eur, če ne sploh nebi blo treba spletne strani avto net, če bi blo tko.
Zanimajo me pač malo podrobnosti, če kdo ve tukaj o 2.5 ali audi, in tisti omenjeni bmw.
hvala
in lp.
Bom kar tukaj prašal, da ne bom odpiral nove teme, za bmw serija 3 letnik od 1999-2001 320d dizel 100kw.
Zakaj so ti bolj poceni kot pa npr audi a4 letnik isto kot to, in isto dizel.
Ali imajo ti bmw ji mogoče kakšne napake,, da so bolj poceni od audijev isti letnik, ker se dobijo že za tam okol 3600eur.
kako to
Hvala.
No pa še kaj treba biti pri bmw nakupu pozoren pri tem modelu.
O BMW-ju serije 3 tega letnika je ogromno koristnih podatkov objavljenih tu: http://avtonasveti.com/bmw-serija-3-e46-1998-2005/