Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Kako se odločiti?

Kako se odločiti?

Prosim za mnenja, menjati ali ne?

Sem lastnica A6 ki me je že trikrat pustil na cedilu. Zdaj imam možnost nakupa Mercedes c200

Mnenja, za, proti?

a mb poznaš lastnika? mu lahk zaupaš?
a to sta oba bencinarja ali dizla?
ker letnik je tvoj a6?
koliko km imata oba?

Si malce premalo napisala, vendar če mene vprašaš, mi deluje Audi z boljšim renomejem kot Mercedes-Benz, ki so zadnja leta izgubili ogromno strank razn zarad slabe zanesljivosti.

A6 letnik 2006, 160.000 km, 2,0 dizel

C200 letnik 2007, 70.000 km, bencinar, prodaja avtohiša, dajo 12 mesecev garancije

Upam da je dovol podatkov, da mi boste svetovali, kaj narest. Menjam?

Zakaj so izgubili ogromno strank pri Mercedesu? A se radi kvarjo, bom šla z dežja pod kap?

Hvala

Tuki ti lahko vsakdo pametuje pa ne boš vedla če je dobr nakup ali ne. Avto mora vsakdo videt, pa še to z izkušenim očesom.

Tako kot si navedla deluje ok. Ampak kot sem rekel tile mercedesi zgubljajo renome. Ljudje kar niso zadovoljni z njimi. Lahko pa da vi boste

se zavedaš da bencinar več porabi?

ja 600 sam bencinarju sem mislila pa plin vgradit

Ni mi jasno zakaj vedno,vsi kupujete vozila z visokimi kw potem pa je jok pri tankanju,reg…

To je res pravo vprašanje. Kupujejo velike stare kante z ogromnimi motorji, potem pa cincajo na pumpah za dvajset evrov. Pa kje dobiti najcenejše zavarovanje. Zlizane gume na kolesih, ker jih nove pridejo dve plači. Servisiranje pa pri vaškem majstru in vgradnja kitajskih rezervnih delov, ker ni denarja za vsaj polovično kvaliteto originala. Ampak važno, da oni vozijo “nemca.” Na pol azijskega in četrt slovaškega.

Potem je smiselno. Vgradnja te pride cca 1300 eur.

Najboljše od letnika 2004 naprej v tem rangu je bavarc E60 …najbolj racionalna opcija je 520i 170 KM(ugodna registracija) z vgradnjo plina…poraba po vgradnji bi se morala gibati preračunano okrog 5l, kar je pri taki velikosti in zmogljivosti avta brez konkurence…sploh ob predpostavki, da je vzdrževanje bencinskega šestaka znatno cenejše kot pri dizelskemu..

Zato mi ne bo nikoli jasno kako lahko folk kupuje za 10.000 € druge sekrete…

preračunano 5 l? misliš glede na cene plina in goriva?

Seveda. Po preračunici poraba iz 8l pade na 5l…

New Report

Close