Na testu: Chevrolet Aveo 1.3 dizel LTZ
Na testu imam model Chevrolet Aveo, 1,3-litrski dizel s 70 kW / 95 KM.
Oprema LTZ z 6.-stopenjskim menjalnikom.
Osnovni model stane 10.100 eur
Testni model pa: 13.900 eur
dodatna oprema:
– kovinska barva 420 eur
– strešno okno, električni pomik 485 eur
Če imaš kakšno vprašanje o tem vozilu ali izkušnjo je tu dobrošla.
100% je 6-stopenjski. :)[/quote]
Kateri avtomobili pa imajo v tem rangu in moči motorja še šest stopenjski menjalnik?[/quote]
Pa gremo:
– VW Polo 66 kW (90 KM) TDI ali 77 kW (105 KM) TDI oba serijsko s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom, šibkejši ima opcijo DSG s 7 stopnjami
– Renault Clio dCi 75 5v ima 5-stopenjski ročni menjalnik
– Ford Fiesta 1.4l TDCi 52 kW (70 KM) 5-stopenjski ročni menjalnik
– Kia Rio 1,4 CRDi 90 kW ima 6-stopenjski ročni menjalnik
– Fiat Punto 1,3 multijet 70 kW ima 5-stopenjski ročni menjalnik
– Hyundai i20 1,4 CRDi (HP) 66 kW (90 KM) ima 5-stopenjski ročni menjalnik;
– Peugeot 208 1,6 e-HDi 68 kW ima 5-stopenjski ročni menjalnik;
– Citroen C3 HDi 90 FAP 68 kW ima 5-stopenjski ročni menjalnik, medtem ko HDi 110 FAP 82 kW pa 6-stopenjski ročni menjalnik
– Opel Corsa 1,3 CDTI 66 kW ima ročni 6-stopenjski menjalnik
– Toyota Yaris 1,4 D-4D 66 kW ima ročni 6-stopenjski menjalnik
– Škoda Fabia 1,4 TDI 59 kW (80 KM) ima ročni 5-stopenjski menjalnik;
– Suzuki Swift 1,3 DDiS 55 kW ima ročni 5-stopenjski menjalnik
Po tem lahko sklepamo, da so Azijske znamke v večini prešle že na 6-stopenjske menjalnike pri manjših motorjih, medtem ko Evropejske še ne.
Chevrolet Aveo, sploh novi 2013 model, ki je bolj športnega videza in se ga že da kupit tudi pri nas, ni tako majhen – je večji od Yarisa, VW Polo, Corse, Punta – je v rangu velikosti WV golf. Na zadnji klopi udobno sedi oseba, ki je višja tudi od 170cm. Ga je kupila sorodnica, avtomatika, bencin mašina – zelo lušten in funkcionalen avto, za malo denarja veliko varnosti ( 5 zvezdic po testu eur NCAP), lepo izdelana notranjost, oprema in čisto dovolj prostora. Bolj prepriča, kot kakšen opremsko in mašinsko “oskubljen” VW ali pa Opel za enako ceno.
Chevrolet Aveo, sploh novi 2013 model, ki je bolj športnega videza in se ga že da kupit tudi pri nas, ni tako majhen – je večji od Yarisa, VW Polo, Corse, Punta – je v rangu velikosti WV golf. Na zadnji klopi udobno sedi oseba, ki je višja tudi od 170cm. Ga je kupila sorodnica, avtomatika, bencin mašina – zelo lušten in funkcionalen avto, za malo denarja veliko varnosti ( 5 zvezdic po testu eur NCAP), lepo izdelana notranjost, oprema in čisto dovolj prostora. Bolj prepriča, kot kakšen opremsko in mašinsko “oskubljen” VW ali pa Opel za enako ceno.[/quote]
Kje pri vas?
Sem pa sedaj prebral, da ima tudi ogrevanja sedežev? A res? Kako deluje?
Chevrolet Aveo, sploh novi 2013 model, ki je bolj športnega videza in se ga že da kupit tudi pri nas, ni tako majhen – je večji od Yarisa, VW Polo, Corse, Punta – je v rangu velikosti WV golf. Na zadnji klopi udobno sedi oseba, ki je višja tudi od 170cm. Ga je kupila sorodnica, avtomatika, bencin mašina – zelo lušten in funkcionalen avto, za malo denarja veliko varnosti ( 5 zvezdic po testu eur NCAP), lepo izdelana notranjost, oprema in čisto dovolj prostora. Bolj prepriča, kot kakšen opremsko in mašinsko “oskubljen” VW ali pa Opel za enako ceno.[/quote]
Kje pri vas?
Sem pa sedaj prebral, da ima tudi ogrevanja sedežev? A res? Kako deluje?[/quote]
Testen Aveo jih ima. Ogrevana sta oba prednja sedeža z možnostjo ene nastavitve – on / off. Sedež se ogreje zelo hitro, kar mi je sedaj pomagalo, ko je bila te dni zjutraj burja v Novi Gorici.
Živjo Iztok. Sem doma v malce višjih krajih nad Ljubljano in mi je zelo pomemben sistem, ki mi avto zadrži pri speljevanju v klanec. V moji fiat cromi, ki sem jo prodala je delal brez težav. Sedaj bom najverjetneje kupila avea, ki po zagotovilu prodajalca to ima. Kako pa deluje? Znanci so me strašili, da prehitro spusti?
Pri praktično nič kaj varčni vožnji je povprečna poraba na večinoma relaciji pri polnih hitrostih 130 km/h le 6,1 l/100km. Kar je super. Če bi še bolj pravilno prestavljal bi bila zagotovo brez težav pod 6 l.
Tudi sam sem kolebalmed dizlom in bencinarjem pri tem avtomobilu. Na koncu smo se odločili za osnovnega avea dizla in sem z njim zadovoljen. Vozim ga cca 9 mescev in do sedaj ni bilo nobenih težav kljub temu da so me vsi svarili da vse drugo naj vzamem samo chevroleta ne. Ti avti so res dobri. Pred tem sem vozil peugeota 206 in nato 207 in vedno same težave zaradi česar sem 207 tudi po 2 letih prodal! 207 je začela nagajati že po 5 mescih, vozil sem dizla hdi.