Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem audi ali bmw

audi ali bmw

Tukaj pa se zadnje čase odvijajo kar dobre teme.
Mene pa najbolj zanima kaj se priporoča Audi ali Bmw in oba letnik od 1997 do 1999
bencinar ali dizel.
lep pozdrav.

Imam občutek, da vse teme ena oseba odpira… Le o BMW-ju in Audiju.

Daj poglej še za kakšno Alfico…

Se mi ne zdi.
Pa kako vam je bmw lahko najboljši, nekje pa sem prebral kakšne probleme ima 150KM
ne vem ali jih ima tudi 136KM.
Kaj vidite vsi nekaj v BMW- jih.

Lej men je všeč in ga vozim. Za ostale mi je vseeno kaj vozijo. Avto dela tipi topi in to mi je všeč. Imam 320d novega.

smo tudi alfisti tu… 😀

Pa tudi ljubitelji Audijev in ostalih avtomobilov koncerna VW!!

Jaz sem začasno fanica Peugeta. Je pač tako naneslo 😀 😀

Kaj pa fiatom manjka?

Za tak letnik absolutno bencinski šestak….

Ne more bit pa mašina merilo pri nakupu firme…

Kateri bencinski šestak to misliš.

ž

Bmw 523i(po l. 2000), 323i(po l. 2000), 320i, Audi 2.4 V6, Volvo(S60, V70, S80) je imel pa itak skoz dobre bencinske petake (2.4 in 2.5), brez turbin…

Če bo vse po sreči, sploh ne mislim it na karkoli drugega kot na eno izmed teh mašin, z vgradnjo plinske napeljave…Sovražim dizle!!! Vse je sfukano, precenjeno, rizično pri nakupu, dražje vzdrževanje, gnil zvok(razen pri bmw in mb šestakih), zelo kratek razpon obratov(razen pri šestakih) itd…ni računice, glede na to, da imajo močnejši dizli zelo podobno porabo kot močnejši bencinarji…mogoče liter ali dva manjšo…

Plin je res dobra opcija. Samo ta ki ti ga vgrajuje je fajn da ima reference, da potem vse dela tipi topi.

Koliko pa je potem npr, razlike porabe goriva med 74kw ali 92kw bencinar in 81kw ali pa 96kw dizel.
Koliko je kaj potem razlika v porabi dizel in bencinar v teh dveh motorjih.
Čeprav vsi nekaj govorijo da manj pokuri sam ne vem koliko manj, glede na to, da ga moraš bolje vzdrževat, si potem skoraj na istem, če bi imel bencinarja, al kako.

Ko pa tebe berem se mi pa samo smeji. Ti najbrž ne boš nikoli avta kupu, če pa, tisti ki ti ga bo prodal bo bogi, ker ga boš vsak dan klical nazaj za vsako malenkost, če kaj ne bo delalo.
Če je avto rabljen, je rabljen. Torej ne moreš pričakovati da vse dela.
Enako je s porabo.
Dizel kakšne omenjaš ti bo kuril okoli 6-7 litrov, bencinar pa 7-9, odvisno kako boš vozil in kako je ohranjen. TO JE PA TO! Kaj bi sploh še rad vedel? Za 1l se tle neki prepucavaš.

Podroben pregled, kako je z BMWji teh letnikov najdeš tudi na:
http://avtonasveti.com/bmw-serija-3-e46-1998-2005/

O audijih se bo kmalu napisalo še nekaj…

New Report

Close