Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem avtokozmetika- katero čistilo za avto?

avtokozmetika- katero čistilo za avto?

imam novi avto in ker bi rad, da bo dolgo izgledal lepo in ohranjeno mi prosim svetujte katero avtokozmetiko naj uporabim….hvala!!!

sodobna plastika ne prenese močnih čistil kakor sem opazil. pa tudi vse smrdi ali pa je mastno.

malce vlažna krpa in kar čistilo za roke umivat, če je gladka površina in to je to. skratka čimbolj nežno čistilo. nič agresivnega ne uporabljat. sam škoduje.

jaz priporočam čistila iz tele trgovine, ki je link spodaj, mi je bratanec v nemčiji z njimi očistil avto in sem bil kar presenečen kaj je ratalo iz mojega 8 let starega audija in sem jih našel tudi pri nas:

http://spletnatrgovina4c.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wID=3759&ime=istilazanotranjostavtomobila

daj če se ti da kimoni sliko prej in potem naredi 😛

Jaz za zunanjost priporočam stekleni premaz, ker zaščiti barvo in lak pred vremenskimi vplivi. Ne peri avta v avtomatskih avtopralnicah, ker krtače uničujejo lak, priporočam mogoče suho pranje, če živiš v bloku. Za notranjost pa odvisno ali je tkanina ali usnje, za usnje se dobi zaščita oz. krema, ki podaljša obstojnost usnja. Obstaja tudi nano zaščita za sedeže (tekstil) katera poskrbi, da umazanija ne pronica v sedeže.

če te zanima kaj več 051 670 751

evo sem pripravil slike, sam mi nekako ne rata naložiti, ker nimam url za sliko….hm….lahko ti jih pa pošljem, samo sporočim kam ….

na dropbox jih daj in public link tukaj prilepi… ali pa google pictures od picase..

GARAŽO!

GARAŽO![/quote]

dobra 🙂 pametna izjava 🙂 🙂 🙂 si me nasmejal.

hahahhaha…in tole naj bi bilo smešno??? 🙂

Živjo,

kako pa je najboljše očistiti madež od sladke pijače na svetlem usnju in kako ga osvežiti.

Živijo Watt….imamo rešitev za tvoj problem in z našim čistilnim sredstvom boš več kot zadovoljen in še posebej lepo ti bo osvežilo ostale usnjene sedeže v avtu…za več informacij me pokliči na 041-385-033 in z veseljem ti vse razložim glede samega čiščenja takšnega madeža, kakor tudi glede nasveta vzdrževanja usnjenih sedežev v avtu.

New Report

Close