Na testu: Mazda CX-5 2.0i AWD Attraction
Na testu imamo CX-5 s 118 kW (160 KM) in 208 Nm navora
Mere: 4.550 x 1.840 x 1.710 mm
Medosna razdalja 2.700 mm
Prtljažnik: 505 l
Cena testnega 29.440 evrov
Možnost priklopa USB ključka ali preko AUX porta je mogoča v prostoru med potnikoma pod naslonom za roko. Načeloma je dovolj prostora okoli reže za USB, ki je skupaj z AUX odprtino, ko se ne potrebuje, še dodatno zaščitena s pokrovčkom.
Prostora je dovolj, če gre za različne klasične oblike USBjev. Če pa imate takšnega, ki je skrit v debelo žogico recimo pa seveda ne bo pasal notri. 🙂
Možnost priklopa USB ključka ali preko AUX porta je mogoča v prostoru med potnikoma pod naslonom za roko. Načeloma je dovolj prostora okoli reže za USB, ki je skupaj z AUX odprtino, ko se ne potrebuje, še dodatno zaščitena s pokrovčkom.
Prostora je dovolj, če gre za različne klasične oblike USBjev. Če pa imate takšnega, ki je skrit v debelo žogico recimo pa seveda ne bo pasal notri. :)[/quote]
Že, že, kaj pa koliko je lahko dolg USB?
Pa glede roloja ki se dvigne z vrati kakor sem nekje že zasledil. A je to ok?
Prostora je dovolj, če gre za različne klasične oblike USBjev. Če pa imate takšnega, ki je skrit v debelo žogico recimo pa seveda ne bo pasal notri. :)[/quote]
Že, že, kaj pa koliko je lahko dolg USB?
Pa glede roloja ki se dvigne z vrati kakor sem nekje že zasledil. A je to ok?[/quote]
Do cca 5 cm dolg USB ključek lahko spravite pod naslov roke, da je pravilno vstavljen v režo.
Rolo v prtljažniku se dviga skupaj s prtljažnimi vrati. Zelo uporabno je to, saj je manjša verjetnost, da ga ne pozabite postaviti za varnost, da predmeti pri močnem zaviranju ali trku ne odletijo naprej.
Hkrati, ker ga ni potrebno vedno znova in znova nastavljati je uporaba lažja in hitrejša. Gre sicer za malenkost, ki pa CX-5 naredi drugačno in uporabnejšo od konkurence.
Pa a gre recimo cel bajk notri če podreš sedeže?[/quote]
Preskusim, fotografiram in objavim v testu :)[/quote]
Sem poskusil. Kolo gre notri v celoti, če podremo sedežno klop. Žal foto dokaza nimam – pozabil narediti 🙂 Sem prevažal svoje kolo. Bo potrebno verjeti na besedo.
TEST: http://avto.over.net/testi/mazda-cx-5-20i-awd-attraction/%5B/b%5D