Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Tehnični pregled

Tehnični pregled

Še danes se me razjeda črv besa,kaj se mi je zgodilo na tehničnem pregledu v pos.amzs.Pripeljem avto Sharan l.1996,vse brezhibno razen ročna zavora na enem kolesu je slabše prijela.Zavrnjen tp.Poravnamo diske,robove ter nove ploščice.Pridem drugič malenkosna razlika ampak mi reče da ni v redu.Spet mehanik dela neke fine nastavitve.Pridem tretjič preizkusi pa mi že besen govori da je vse isto ,da itak nismo nič naredil,nato pa ga tudi jaz s povišanim glasom vprašam če je treba vse novo kupit da bo v redu.Odločen da grem drugam na tp.čakam v vrsti ko mi čez nekaj minut reče da lahko stopim v pisarno da je ok.Ampak novejši avto pred menoj s komaj opaznim profilom gum je bil ok,pa tudi počiniška prikolica za mano je opravila tp.kar na parkirišču pogledal je samo priklop pa eno kolo z rahlo brco vanj.Mogoče tud jaz nebi bil trikrat tam,če bi mal segel v žep,ampak vem da grem drugo leto drugam.

Raje so pozanimaj, kdo za 20-30 € zrihta tp brez problema…tud z malenkostnimi napakami…je dost takih mehanikov..jaz TP že 6 let nisem videl od blizu…..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

sam po drugi strani je pa dobr met varen avto. če ročna dobr ne drži avto že ni 100% ok.

New Report

Close