Na testu: Kia Sportage 2.0 CRDi AWD
Na testu imamo vozilo Kia Sportage 2.0 CRDi AWD s 185 konji in samodejnim menjalnikom. Cena testne različice je nekaj čez 32 tisočakov.
V tej temi lahko sprašujete o tem vozilu.
Namesto rezervnega kolesa ima zelo uporabne predalčke pod “plato” prtljažnika.
Sedežna klop deklica 60 : 40 se žal ne podre v ravno dno.
Tale Sportage ima standarden tempomat, ki ga upravljaš na volanu, na desnem kraku. Nima pa limitatorja hitrosti.
Gumba TRIP in RESET se v novi Kii Sportage nahajata na levi povsem zunanji strani prikazovalnikov za obrate, hitrost ipd…
V bistvu sem bil zelo zadovoljen. Prvič zato, ker sem nanj gledal s pridržkom, ker se zavedam, da sta recimo menjalnika Powershift (Ford) in DSG (VW koncern) mnogo boljša. A tudi ta pri Kiji Sportage deluje tekoče, brez “zgubljanja” kam prestaviti. Seveda pa mu odgovarja ležerna vožnja. Ob močnejšem pospeševanju se ne more primerjati ravno z menjalniki, ki sem jih omenil, a je še zmeraj več kot dovolj uporaben za povprečnega voznika, ki si želi predvsem preprosto sproščeno vožnjo.
Vozil sem se večinoma na relaciji. Na avtocesti sem imel kar nekaj zastojev kjer smo se po polžje premikali. Tu pa seveda avtomatski menjalnik še kako prav pride. Vsekakor ga priporočam.
Potrebno je le poudariti, da se je tako dobro obnesel ob tem močnejšem motorju s 185 konji. Mogoče bi pri šibkejšem motorju deloval bolj leno.