Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Katere bi vi izbrali?

Katere bi vi izbrali?

Sem tik pred nakupom novih letnih pnevmatik za moj avto in sicer za Polota. Mal sem gledala teste na internetu in jih je ogromno. Izbiram med parimi firmami in sicer bi vas prosila za mnenje, katere bi vi izbrali?

1.) MICHELIN ENERGY SAVER E3B 1
2.) PIRELI CINTURATO P4
3.) CONTINENTAL ECOCONTACT 3
4.) GOODYEAR DURA GRIP
5.) FULDA ECO CONTROL

Na testih so se vse bolj ali manj dobro obnesle, ampak bi rada še kakšno moško mnenje. Hvala že vnaprej!

Lep dan!

2.) PIRELI CINTURATO P4

Predvidevam da nisi dirkačica zato je Fulda dovolj dobra oz. če dobiš katere druge cenejše tiste vzameš.

Verjemi, da ne boš občutila razlike na svojem polu. Odloči se za najcenejšo možnost, ker si v izbor dala dobre gume.

CENE?

super…hvala za odgovore! Se pravi je v bistvu bolj ali manj vseeno katere – no saj so na testih tudi približno vse iste ocene dobile – predvsem glede zaviranja ter oprijema ceste na suhem oziroma mokrem cestišču.

KUKU1 cene so približno enake za vse. Razlike med najdražjo in najcenejšo je dobrih 10 eurov. So pa najdražje Pireli, najcenejše pa Fulda.

Lep dan.

Če so vse podobnem kvalitetnem in cenovnem rangu, potem se letno gumo splača vzet tisto, katera je tiha in ki ima manjšo obrabo…ni tud slabo, če je dobra na mokri cesti, glede na to, da če po dolgem sušnem obdobju pade dež, je cesta ko žajfnica…

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Sam bi se odločal med PIRELI CINTURATO P4 in CONTINENTAL ECOCONTACT 3. Ostale pnevmatike so od teh dveh malo slabše! Seveda je res da so za normalno vožnjo vse dovolj dobre, ampak če pride do kake nevarnosti na cesti te lahko malo boljša guma tudi reši pred nestrečo itd… Tako da jaz ti vsekakor predlagam da izbereš eno od zgornjih opcij…

Sam bi vzel kar fuldo, zadovoljiva guma za ok €

če imajo vse bolj ali manj iste cene potem se stinjam z DRRR
–>dobra na mokrem,tiha, majhna obraba morda še majhen kotalni upor(nižja porab agoriva)……..obnašanje na suhem ni tako zelo pomembno, za”normalno” vožnjo so vse OK.

verejtno ena izmed prvih 3 naštetih

vaš kombi spremenimo v avtodom z kakovostnimi materiali in vrhunsko opremo. možnost dobave osnovnega kombi vozila po vaši izbiri ob naročilu nadgradnje v avtodom, ki je lahko fiksna ali montažna ( v tem primeru je lahko kombi večnamenski). poskrbeli bomo tudi za homologacijo in vse potrebno za registracijo avtodoma. V kolikor pa želite svoj avtodom osvežiti ali popolnoma prenoviti smo tukaj za vas. kontaktirajte nas,

e: drs.tim.storitve@gmail.com ,

mobi: 041 590 639

D.R.S. TIM d.o.o.

damjan smetiš temo!

pireli oz. se strinjam enkrat za spremembo z DRRRjem 🙂

New Report

Close