Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem zavarovanje avtomobila

zavarovanje avtomobila

Sem v 4.PR, popust 50%,voznik nad 15 let,avto (999ccm,37 kW,50KM). Kje je najbolj poceni osnovno avtomobilsko zavarovanje? Sem šla izračunat na avto.net, pa ni podatkov za vse zavarovalnice. Od teh podatkov je najceneje Generali, razlika cca.30 EUR.
A je res, če imaš samo osnovno avtomobilsko zavarovanje, da potem so zavarovani samo sopotniki,voznik pa ni zavarovan. Ali je potrebno za zavarovanje voznika plačat tudi AO+? Hvala:)

Najbolj se ti splača poklicati agenta, da skleneta polico doma, ne na okencu na tehničnih. Poleg dodatnega popusta ti dajo tudi na obroke. Če pri isti zavarovalnici skleneš zavarovanje stanovanja in avta, ti dajo še dodaten popust.

Kot povzročitelj nimaš pravice do odškodnine iz tega osnovnega zavarovanja, potniki pa so zavarovani.

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti (AO) je točno to, kar pove ime: zavarovanje odgovornosti.
Ponavadi smo odgovorni do tretjih oseb, ne? Tretje osebe so v primeru nesreče voznik avta, v katerega smo se zaleteli, njegovi sopotniki, naši sopotniki, lastnik ograje, ki smo jo spotoma podrli… Sami do sebe nismo tretja oseba. Torej bomo težko sami od sebe terjali odškodnino iz zavarovanja odgovornosti.
AO+ pa je zavarovanje voznika za telesne poškodbe.

Taktika, ki pri meni vsako leto deluje:
Grem na zavarovalnico 1, mi dajo ponudbo
Z ponudbo grem na zavarovalnico 2 in 3, kjer mi dajo nekoliko boljšo ponudbo
Z vsemi ponudbami grem nazaj na zavarovalnico 1, kjer mi dajo še nekoliko bolje kot pri 2 in 3.
Vzame nekaj časa, razlika pa je bila letos od prve ponudbe 896 EUR do plačanih 710 EUR.

Fda dobra taktika. Sem zdaj ravno govorila z agentom, mu povedala koliko znaša najnižje zavarovanje pri določeni zavarovalnici, mi je obljubil lep popust še na to vsoto, ker imamo pri njem zavarovano stanovanje in sklenjeno tudi življensko zavarovanje. Hvala!!!!!!!

Da si ne delate potnih stroškov pa lahko kontaktirate mene, Irena, na 031/874-590 ali na e-mail: irena.osojnik@gmail.com, in vam na enem mestu preverim cene pri vseh zavarovalnicah, ki ponujajo avtomobilska zavarovanja 🙂
Informativna ponudba je brez obveznosti, le presenečeni boste, da lahko precej prihranite.

LP,
Irena Osojnik, Safe Invest Mreža d.o.o.

si probala preračunat še na amzs.si kjer imajo to opcijo?

New Report

Close