Avtovleka – izkušnje
Ima kdo kakšne težavne izkušnje z avtovleko?
Mi smo opazili, da je po avtovleki avto začel nenavadno “škripat” v desnem kolesu, takrat, ko “vleče” (torej po klancu navzgor). Predvidevamo, da se je avtu na avtovleki nekaj zgodilo- zdrs, padec ipd.
kako uveljavljati škodo? Na zavarovalnici so mi rekli, da imam edino možnost kasko- ampak v tem primeru mi gre 15% za nekaj, za kar sploh nisem kriva.
Avtovleko smo pa potrebovali zaradi okvare, ne poškodbe.
Barca, nobene menjave gum, nič. To bi že sama tudi pomislila. NIČ se ni delalo. Ko je avto z avtovleko šel, je imel okvaro na naftni pumpi, ko je prišel, ni več okvare, je pa z avtom nekaj narobe. V ovinkih ni stabilen tako kot prej, škriplje v kolesu in ga zraven še trese v določenih trenutkih (ampak trese, ne cuka).
Zaroti z škripavčkom ne verjamem :). Mehanik je stalni in zelo dober, manjava čimmanj delov, po ugodni ceni, storitev zelo dobra.
Edino kar sovpada je avtovleka.
Koliko enega filozofiranja.
Avto mora v vsakem primeru videti mehanik, ker se avtovlekarji s tem ne ukvarjajo. Povej, da si to opazila po avtovleki, mehanik (pa cenilec navsezadnje tudi – če bi stvar šla prek zavarovalnice) bo lahko precej zanesljivo povedal, ali je kaj takšnega, kar je lahko tudi posledica obrabe ali je dejansko poškodba, ki bi lahko nastala zaradi pretovarjanja.
Tako službo pa vzame samo bedak!![/quote]
To niti 100 km v eno smer ni. Včasih je potrebno za boljšo službo tudi potrpeti in se malce dlje peljati v službo. V tujini je to nekaj povsem vsakdanjega in normalnega.